Home / Cultură / Sărbătoare pentru comunitatea din Cristești

Sărbătoare pentru comunitatea din Cristești

Primăria și Consiliul Local al comunei Cristești organizează, în perioada 30 august – 5 septembrie, în incinta Căminului Cultural din Cristești, un ciclu de evenimente sub motto-ul Zile Cristurene cu Iz de Cultură.

Șase zile bogate în cultură

Potrivit paginii de Facebook a evenimentului, activitățile organizate în perioada respectivă vor fi următoarele: luni, 30 august – spectacol în limba română susținut de Ansamblul Artistic Profesionist ”Mureșul” (ora 19.00), marți, 31 august – spectacol în limba maghiară susținut de Ansamblul Artistic Profesionist ”Mureșul” și Ansamblul Local ”Tipegők” (ora 19.00), miercuri, 1 septembrie – ”Függöny”, piesă în limba maghiară susținută de Teatrul Spectrum (ora 19.00), vineri, 3 septembrie – inaugurare Școală Gimnazială Cristești (ora 16.00), recital Modra Noemi și Szabó Levente – operete acompaniate cu pian și recital susținut de Cvartetul Gracioso (ora 19.00), sâmbătă, 4 septembrie – spectacol de teatru medieval în limba română susținut de Compania de Teatru Asserculis și recital susținut de trupa The Band (ora 19.00), duminică, 5 septembrie – program interactiv pentru copii (ora 10.00).

”Șase zile caracterizate de cultură, una presărată cu puțină educație la evenimentul de inaugurare al Școlii Gimnaziale Cristești și duminică cu zâmbetele copiilor noștri”, au transmis organizatorii.

În vederea evitării aglomerației, cetățenii sunt rugați să își anunțe intenția de participare la evenimente la numerele de telefon 0726-348.097 sau 0751-387.444. În acest sens, organizatorii au transmis că pentru persoanele fără rezervare, accesul se va face în limita locurilor disponibile.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Au început Zilele UMFST 2021!

Ediția din acest an a Zilelor Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George …