Cei zece pompieri mureșeni au ajuns cu bine acasă din Grecia Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 370 Vizualizări

Cei zece pompieri mureșeni au ajuns cu bine acasă din Grecia

Salvatorii mureșeni alături de alți pompieri militari din Româna, au înfruntat temperaturile ridicate și fumul dens generat de incendiile care au avut loc pe teritoriul Greciei. Misiunea a durat 10 zile, timp în care au intervenit pentru limitarea și lichidarea incendiilor produse la fond forestier, la patru case de locuit și la mănăstirea Ekklisia Profitis Ilias din zona Vilia.

Cei zece pompieri din Mureș s-au întors din misiune luni, 30 august.

”În toată această perioadă, s-a lucrat în schimburi de câte șase ore sau chiar mai mult, în funcție de situațiile întâmpinate. A fost o experiență unică și memorabilă pentru colegii noștri din care au avut foarte mult de învățat. Mai mult de atât, după un drum lung și obositor, înainte să fie primiți cu aplauze din partea camarazilor care se aflau în așteptare pe platoul ISU Mureș, salvatorii au oprit la intrare în municipiul Târgu Mureș pentru a interveni în cazul producerii unui accident rutier între două autoturisme cu o victimă încarcerată. Gest prin care au dovedit încă odată profesionalismul și implicarea de care dau dovadă. Din fericire, nu au existat evenimente neplăcute pe toată durata misiunii. Trebuie menționat faptul că pompierii militari au participat la misiune voluntar. Felicităm camarazii pentru modul profesionist în care ați reprezentat arma pompierilor din România”, a transmis Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș.

Cei 10 de “nota 10” au fost avansați la excepțional în această dimineață, iar aceștia sunt: plutonier adjutant șef Sebastian-Florin Mocan (Detașamentul Târgu Mureș), plutonier adjutant șef Eugen Tătar (Detașamentul Târgu Mureș), plutonier Sebastian-Ioan Palcău (Detașamentul Târgu Mureș), plutonier adjutant Horațiu Balea (Detașamentul Sighișoara), plutonier adjutant șef Sebastian-Vasile Stan (Detașamentul Reghin), plutonier adjutant șef Ioan-Cristian Chirteș (Detașamentul Reghin), plutonier major Marius-Cătălin Boari (Detașamentul Reghin), plutonier adjutant șef Nicolae-Ioan Albu (Detașamentul Târnăveni), plutonier adjutant Teodor-Marius Sandor (Detașamentul Târnăveni) și plutonier Alexandru-Andrei Balint (Secția Sărmașu).

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE