Home / Editorial / Gala jurnalismului local

Gala jurnalismului local

A fost evenimentul verii, al anului poate – Gala presei mureșene 2021- singularul și binevenitul eveniment pe care Asociația Educație pentru Europa l-a realizat în răstimpul acestei stranii ere pandemice. Aprecieri călduroase echipei Zi de Zi, care și-a pus din nou în joc competența și entuziasmul, resursele de energie și de creativitate, mulțumiri sponsorilor pentru generozitate, felicitări câștigătorilor premiilor și tuturor invitaților, pentru solidaritate.  La finalul unei seri de gală reușite, presa locală mureșeană a căpătat un plus de strălucire, de relevanță și de vibrație. Efectul cel mai spectaculos al evenimentului a fost readucerea în lumina reflectoarelor a jurnalismului local, grație căruia păstrăm legătura vie cu realitatea, cu problemele și soluțiile palpabile ale comunităților locale. Evenimentul a reafirmat nevoia de informare, de comunicarea instituțională eficientă și de feed-back la probleme și situații concrete. Și nu e puțin lucru, e mai mult decât am crede la prima vedere. Într-o lume globală și virtualizată, scufundată în post adevăr, în păreri și în opinii eterice, presa locală rămîne un liman,terenul ferm, ancora noastră în portul responsabilității comune.

Rămâne o seară memorabilă, elegantă, care a respirat bucuria de a fi din nou împreună și a consolidat capitalul de încredere și de respct, de vizibilitate și susținere reciprocă.

Sidonia GRAMA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO, FOTO: Iluminat festiv de poveste în Sângeorgiu de Mureș

Locuitorii din Sângeorgiu de Mureș au demonstrat vineri, 3 decembrie, din nou, cu prilejul inaugurării …