Home / Editorial / Gala jurnalismului local

Gala jurnalismului local

Distribuie

A fost evenimentul verii, al anului poate – Gala presei mureșene 2021- singularul și binevenitul eveniment pe care Asociația Educație pentru Europa l-a realizat în răstimpul acestei stranii ere pandemice. Aprecieri călduroase echipei Zi de Zi, care și-a pus din nou în joc competența și entuziasmul, resursele de energie și de creativitate, mulțumiri sponsorilor pentru generozitate, felicitări câștigătorilor premiilor și tuturor invitaților, pentru solidaritate.  La finalul unei seri de gală reușite, presa locală mureșeană a căpătat un plus de strălucire, de relevanță și de vibrație. Efectul cel mai spectaculos al evenimentului a fost readucerea în lumina reflectoarelor a jurnalismului local, grație căruia păstrăm legătura vie cu realitatea, cu problemele și soluțiile palpabile ale comunităților locale. Evenimentul a reafirmat nevoia de informare, de comunicarea instituțională eficientă și de feed-back la probleme și situații concrete. Și nu e puțin lucru, e mai mult decât am crede la prima vedere. Într-o lume globală și virtualizată, scufundată în post adevăr, în păreri și în opinii eterice, presa locală rămîne un liman,terenul ferm, ancora noastră în portul responsabilității comune.

Rămâne o seară memorabilă, elegantă, care a respirat bucuria de a fi din nou împreună și a consolidat capitalul de încredere și de respct, de vizibilitate și susținere reciprocă.

Sidonia GRAMA


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Conferință regională pe tema combaterii bullying-ului școlar cu participare națională. Ministrul Educației: „Mesajul este- zero violență în școli!”

Distribuie În România, fenomenul bullying-ului este tot mai prezent în viața academică, acolo unde colectivitatea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.