Home / Administratie / Sighișoara: Extinderea rampei de gunoi menajer, în dezbatere publică

Sighișoara: Extinderea rampei de gunoi menajer, în dezbatere publică

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Mureș anunță publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului pentru proiectul ”Salubrizare Sighișoara. Rampă de gunoi menajer – extindere celula 4”, propus a fi amplasat în localitatea Sighișoara, cartier Vechi, zona Între Huli nr. 2C, titular SC Schuster Ecosal SRL.

Potrivit unui anunț, ”tipul deciziei posibile luate de APM Mureș poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu”, iar raportul privind impactul asupra mediului poate fi consultat pe site-ul APM Mureș, apmms.anpm.ro.

Dezbaterea publică/ consultarea publicului se va realiza în format electronic, comentariile și observațiile publicului putând fi expediate pe adresa strada Podeni nr. 10 Târgu Mureș, pe e-mail la adresa office@apmms.anpm.ro sau prin fax la numărul 0265-314.985, până la data de 24 septembrie 2021.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Program postuniversitar medico-farmaceutic la UMFST

Centrul de Pregătire Psihopedagogică Medico-Farmaceutică din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) …