Campionat național cu rezultate bune pentru amazoanele Scorillo Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 225 Vizualizări

Campionat național cu rezultate bune pentru amazoanele Scorillo

Clubul de Echitație Scorillo este singura entitate sportivă din județul Mureș reprezentată în perioada 26-29 august la trei categorii din cadrul finalelor de campionat național de la Prejmer, au anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții clubului.

Potrivit sursei citate, Daria Cențiu a ocupat un meritat loc II la probe de nivel D, ”dar din păcate în ultima zi de concurs nu a mai putut concura din cauza unei accidentări a calului său, Smartje.”

În aceeași competiție, Marisa Mureșan a luptat ”cu sportivi de la alte cluburi care beneficiază de bugete de zece ori mai mari decât cel alocat pentru ea”, și a reușit să țină piept și să-i declaseze pe unii din cei mai titrați. La final de campionat național, Mureșan Marisa a obținut locul VI la categoria Amazoane și Juniori 16 ani, cu calul Cassis (probe de 1,20 și 1,25 metri).

Trioul Scorillo a fost completat de Kovacs Timea, ”care a confirmat munca și pregătirea cu noul său cal, Calot”, care a dus-o pe locul IV la final de campionat la categoria Tineret și Amazoane – probe de 1,25 – 1,35 metri.

”A fost un campionat atipic, muncit din greu și fără resurse financiare, cauzate în cea mai mare parte de pandemia ce a lovit pe toată lumea. Proiectul este susținut 100% din surse private”, au transmis reprezentanții Clubului de Echitație Scorillo.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE