UPDATE: Accident cu motociclete, pe strada Revoluției Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2144 Vizualizări

UPDATE: Accident cu motociclete, pe strada Revoluției

Marți, 31 august, în jurul orei 23.30, un accident rutier s-a produs între două motociclete, pe strada Revoluției din municipiul Târgu Mureș.

”Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș. În eveniment au fost implicate două persoane, iar în urma impactului dintre motociclete, o persoană de sex masculin, de 17 ani, cod roșu, a necesitat îngrijiri medicale, aceasta fiind preluată și transportată la spital cu ambulanța SMURD cu medic, după ce a primit îngrijiri medicale la fața locului. Celălalt participant la eveniment, o persoană de aproximativ 18 ani, de cod verde, nu a necesitat îngrijiri medicale. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș.

UPDATE 1:

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș a remis miercuri, 1 septembrie, următorul comunicat de presă: ”La data de 31 august, în jurul orei 23.20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe strada Revoluției din municipiul Târgu Mureș, cu implicarea a două motocicluri. Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un tânăr, de 16 ani, din comuna Ernei, în timp ce conducea un motociclu, din direcția Piața Republicii spre strada Poștei din municipiul Târgu Mureș, a intrat în coliziune cu un copac situat pe partea dreaptă a sensului de mers. Ulterior, după producerea impactului, un alt tânăr, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe aceeași direcție de mers, a intrat în coliziune cu motociclul condus de tânărul de 16 ani. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a tânărului de 16 ani. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor și cauzelor producerii evenimentului rutier.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE