Ateliere de meșteșuguri, la Muzeul Etnografic ”Anton Badea” Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 108 Vizualizări

Ateliere de meșteșuguri, la Muzeul Etnografic ”Anton Badea”

Muzeul Etnografic ”Anton Badea” din Reghin organizază, în perioada 6-9 septembrie, între orele 10.00 – 13.00, un ciclu de evenimente sub egida ”Mureșul creativ multicultural”.

Potrivit paginii web a instituției, programul prevede următoarele activități: luni, 6 septembrie – ”Coșuri din nuiele/ meșteșugarii din Glodeni”, marți, 7 septembrie – ”Ceramică de Corund/ atelier de confecționat ceramică la roată”, miercuri, 8 septembrie – ”Din bucătăria săsească/ atelier culinar” și joi, 9 septembrie – ”Fluiere de Hodac/ demonstrații și atelier”.

”Confecționate din lemn ales, sau din pământul dătător de viață, obiectele tradiționale poartă în ele esența vieții”, au transmis organizatorii.

”Meșteri din mai multe localități, din Mureș și nu numai, vor veni la muzeu, în săptămâna 6-9 septembrie, pentru a împărtăși din bogata experință de viață, într-o atmosferă plăcută și educativă”, au mai arătat reprezentanții Muzeului Etnografic ”Anton Badea” din Reghin.

Persoanele care doresc să participe sunt rugate să își anunțe participarea la numărul de telefon 0265-512.571 sau la sediul instituției.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE