Începe o nouă ediție a Cupei Kinder! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 454 Vizualizări

Începe o nouă ediție a Cupei Kinder!

ACS Kinder Sângeorgiu de Mureș organizează începând de joi, 2 septembrie, a XIV-a ediție a Cupei Kinder la fotbal. Turneul se va desfășura defalcat, în perioada 2-3 septembrie pentru categoriile de vârstă 2009, 2011, 2013 și în perioada 8-9 septembrie pentru copiii născuți în anii 2010, 2012, 2014.
Partidele se vor disputa pe terenurile sintetice de la bazele sportive Transil Târgu-Mureș și Apollo Sângeorgiu de Mureș. Se va juca în intervalul orar 8.00 – 20.00 în prima zi de turneu, respectiv 8.00 – 16.00 în cea de a doua zi.

”Au fost 16 locuri disponibile pe fiecare categorie, fiecare echipă urmând a avea numai în prima zi câte șapte meciuri. De altfel, sistemul de joc este preluat din fotbalul din vest, durata partidelor fiind mai scurtă, pentru a putea permite echipelor să întâlnească cât mai mulți adversari”, au transmis organizatorii, prin intermediul unui comunicat de presă.

96 de echipe participante
Cupa Kinder este una din cele mai mari competiții de profil din țară. Anul acesta au confirmat prezența nu mai puțin de 96 de echipe de la cluburi sportive din Cluj-Napoca, Craiova, Sibiu, Brașov, Bacău, Pitești, Bistrița, Târgu Mureș, Sighișoara, Reghin, Luduș, Sângeorgiu de Pădure, Gurghiu, Cristești, Ghiroda și Sângeorgiu de Mureș.

”Pe lângă premiile pentru primele trei locuri, constând în medalii și cupe, golgheterii celor șase categorii vor primi trofeul pentru cel mai bun marcator și un premiu special din partea organizatorilor. În premieră pentru competiție, meciurile se vor transmite live, pe pagina de Facebook a clubului gazdă – ACS Kinder Sângeorgiu de Mureș pagina oficială, pentru ca cei de acasă să poată urmări evoluția puștilor în timp real. Echipele vor avea posibilitatea să-și achiziționeze poze de grup de la turneu, printate, ca să aibă o amintire de la eveniment. De asemenea, o zonă de relaxare cu mâncare și băuturi răcoritoare va fi amenajată în apropierea terenurilor, pentru ca, în timpii dintre meciuri, micii sportivi și părinții să aibă parte de tot confortul necesar. Ca în fiecare an, ne dorim ca fair-play-ul să domine competiția și voia bună să ne însoțească pe tot parcursul evenimentului”, au mai transmis organizatorii competiției.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE