Nod rutier la Luduș, pe A3 Târgu Mureș – Câmpia Turzii Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1620 Vizualizări

Nod rutier la Luduș, pe A3 Târgu Mureș – Câmpia Turzii

Ministrul Transporturilor din România, Cătălin Drulă, a anunțat marți, 31 august, pe pagina sa de Facebook, lansarea unei licitații care are ca obiectiv proiectarea a 12 noduri rutiere noi.

”Compania de drumuri a lansat o nouă licitație pentru întocmirea studiilor de prefezabilitate și fezabilitate a 12 noduri rutiere. Acestea se vor găsi pe autostrăzile A0, A2, A3, și A7 – adică în toate marile regiuni ale țării: 1. Nod Pantelimon, pe A0 Nord, 2. Nod Ovidiu, pe A2 Fetești – Cernavodă, 3. Nod Dunărea, pe A2 Fetești – Cernavodă, 4. Nod Peștera, pe A2 Cernavodă – Constanța, 5. Nod Ghighiu, pe A3 București – Ploiești, 6. Nod Ciurila, pe A3 Cluj-Turda, 7. Nod Românași, pe A3 Cluj – Zalău, 8. Nod Luduș, pe A3 Târgu Mureș – Câmpia Turzii, 9. Nod la Săndulești, pe A3 Cluj – Turda, 10. Nod la Crasna, pe A3 Zalău – Oradea, 11. Nod de descărcare pe A7, în zona localității Dumbrava, după conexiunea autostrăzilor A7 și A3, 12. Nod la Adjud Est, pe A7 Focșani – Bacău”, a precizat Cătălin Drulă.

Potrivit acestuia, ofertele pot fi depuse până pe 14 octombrie 2021, iar ”proiectele de mai sus vin în completarea celor nouă noduri rutiere care vor deservi autostrăzile A1, A2 și A3, pentru care CNAIR a semnat în primăvară contractele de proiectare.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE