Home / Reghin / Reghinean prins în flagrant după săvârșirea unei infracțiuni de furt

Reghinean prins în flagrant după săvârșirea unei infracțiuni de furt

Distribuie

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Reghin, în baza activităților investigativ-operative desfășurate, au efectuat miercuri, 1 septembrie, în jurul orei 4.00, o acțiune de prindere în flagrant a unui bărbat în vârstă de 48 de ani, din Reghin, bănuit de comiterea unor furturi.

”În fapt, la aceeași dată, cel în cauză a fost surprins în flagrant delict, având asupra sa mai multe bunuri, pe care le-ar fi sustras cu puțin timp în urmă, dintr-o societate comercială și o anexă gospodărească, situate pe raza municipiului Reghin. Totodată, din cercetările efectuate, a reieșit faptul că în cursul nopților de 26/27 august 2021, respectiv 29 august 2021, bărbatul ar mai fi comis alte fapte de furt, dintr-o societate comercială și anexe gospodărești, de unde ar fi sustras unelte electrice și bunuri alimentare”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Potrivit aceleiași surse, pentru administrarea probatoriului, la data de 1 septembrie polițiștii, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară.

”La locațiile percheziționate, au fost identificate mai multe bunuri posibil a proveni din comiterea faptelor, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Prejudiciul total cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 11.300 de lei, fiind recuperat parțial și predat persoanelor vătămate. În baza probelor administrate, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar astăzi, 2 septembrie, instanța de judecată a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile față de acesta. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin”, se mai arată în comunicat.

Activitățile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române – Brigada Operațiuni Speciale Târgu Mureș, iar la acțiuni au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, specialiști criminaliști și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Mureș.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

A început Postul Paștelui, cel mai lung și mai aspru post al Bisericii Ortodoxe

Distribuie Luni, 18 martie, a început Postul Paștelui pentru creștinii ortodocși din România și nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.