Ședința lunii august în Consiliul Local Luduș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 204 Vizualizări

Ședința lunii august în Consiliul Local Luduș

Pentru ședința ordinară a Consiliului Local Luduș din luna august, primarul Cristian Moldovan a convocat consilierii locali în ziua de 30 august în sala mare a Casei de Cultură „Pompeiu Hărășteanu”, în condițiile impuse de distanțarea fizică a participanților, consilieri locali și membri ai Executivului local.

Pentru această ședință, Mariana Tac, secretara Legislativului local, a înscris la ordinea de zi 19 proiecte de hotărâre, toate avându-l ca inițiator pe Cristian Moldovan.

După aprobarea procesului verbal de la ședința ordinară a Consiliului Local Luduș din data de 27 iulie 2021 au fost prezentate proiectele de hotărâre pentru: Însușirea și aprobarea procesului verbal de negociere a prețului pentru achiziționarea de la domnul Păsăroiu Lucian, a unui imobil-teren situat în orașulu Luduș, în suprafață de 1300 m.p; Aprobarea componenței comisiei de evaluare pentru închirierea bunurilor proprietate publică; Închirierea prin licitație publică, a spațiului în suprafață utilă de 165 m.p. situat în incinta Liceului Tehnologic nr. 1 Luduș; Înscrierea imobilelor „Grădinița cu program prelungit nr. 1” și „Grădinița cu program normal nr. 2” în evidențele de publicitate imobiliară, în proprietatea Orașului Luduș – domeniul public; Înscrierea imobilului „Strada Fabricii” în evidențele de publicitate imobiliară, în proprietatea Orașului Luduș – domeniul public; Cesiunea unui contract de concesiune; Aprobarea Regulamentului privind acordarea unor subvenții asociațiilor, fundațiilor și cultelor recunoscute în România, care înființează și administrează unități de asistență socială; Aprobarea Protocolului de colaborare între autoritatea publică locală și Asociația „Crescătorilor de Păsări și Animale Mici Luduș 2011”; Aprobarea Protocolului de colaborare între UAT Orașul Luduș și Asociația „Chemarea străbunilor” în vederea organizării manifestării „Toamna Ludușeană”; finanțarea din partea OCPI Mureș în vederea realizării lucrărilor de înregistrare sistematică; Desemnarea reprezentanților Consiliului local Luduș în Consiliile de Administrație al unităților de învățământ din oraș; Desemnarea reprezentanților Consiliului local Luduș în Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității din cadrul Școlii Gimnaziale „Ioan Vlăduțiu” Luduș; Aprobarea contractării unui împrumut în valoare de 1.071.000 lei în conformitate cu prevederile articolului 1 din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 83/2021, pentru unele măsuri fiscal-bugetare privind acordarea unor împrumuturi din Trezoreria Statului; Rectificarea bugetului local.

În zilele următoare vom relata amănunte de la defășurarea ședinței Consiliului Local din luna august 2021.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE