Home / Administratie / Ședința lunii august în Consiliul Local Luduș

Ședința lunii august în Consiliul Local Luduș

Pentru ședința ordinară a Consiliului Local Luduș din luna august, primarul Cristian Moldovan a convocat consilierii locali în ziua de 30 august în sala mare a Casei de Cultură „Pompeiu Hărășteanu”, în condițiile impuse de distanțarea fizică a participanților, consilieri locali și membri ai Executivului local.

Pentru această ședință, Mariana Tac, secretara Legislativului local, a înscris la ordinea de zi 19 proiecte de hotărâre, toate avându-l ca inițiator pe Cristian Moldovan.

După aprobarea procesului verbal de la ședința ordinară a Consiliului Local Luduș din data de 27 iulie 2021 au fost prezentate proiectele de hotărâre pentru: Însușirea și aprobarea procesului verbal de negociere a prețului pentru achiziționarea de la domnul Păsăroiu Lucian, a unui imobil-teren situat în orașulu Luduș, în suprafață de 1300 m.p; Aprobarea componenței comisiei de evaluare pentru închirierea bunurilor proprietate publică; Închirierea prin licitație publică, a spațiului în suprafață utilă de 165 m.p. situat în incinta Liceului Tehnologic nr. 1 Luduș; Înscrierea imobilelor „Grădinița cu program prelungit nr. 1” și „Grădinița cu program normal nr. 2” în evidențele de publicitate imobiliară, în proprietatea Orașului Luduș – domeniul public; Înscrierea imobilului „Strada Fabricii” în evidențele de publicitate imobiliară, în proprietatea Orașului Luduș – domeniul public; Cesiunea unui contract de concesiune; Aprobarea Regulamentului privind acordarea unor subvenții asociațiilor, fundațiilor și cultelor recunoscute în România, care înființează și administrează unități de asistență socială; Aprobarea Protocolului de colaborare între autoritatea publică locală și Asociația „Crescătorilor de Păsări și Animale Mici Luduș 2011”; Aprobarea Protocolului de colaborare între UAT Orașul Luduș și Asociația „Chemarea străbunilor” în vederea organizării manifestării „Toamna Ludușeană”; finanțarea din partea OCPI Mureș în vederea realizării lucrărilor de înregistrare sistematică; Desemnarea reprezentanților Consiliului local Luduș în Consiliile de Administrație al unităților de învățământ din oraș; Desemnarea reprezentanților Consiliului local Luduș în Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității din cadrul Școlii Gimnaziale „Ioan Vlăduțiu” Luduș; Aprobarea contractării unui împrumut în valoare de 1.071.000 lei în conformitate cu prevederile articolului 1 din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 83/2021, pentru unele măsuri fiscal-bugetare privind acordarea unor împrumuturi din Trezoreria Statului; Rectificarea bugetului local.

În zilele următoare vom relata amănunte de la defășurarea ședinței Consiliului Local din luna august 2021.

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Pompierii mureșeni felicitați de prefect

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, a scris luni, 13 septembrie, pe pagina sa de Facebook, …