Home / Cultură / Concurs de proiecte culturale la Târgu Mureș

Concurs de proiecte culturale la Târgu Mureș

Primăria municipiului Târgu Mureş anunţă, pentru semestrul I al anului 2022, concurs de proiecte pentru sprijinirea acţiunilor instituţiilor de învăţământ.

”Obiectivul general al acestui program de finanţare îl constituie dezvoltarea unor parteneriate durabile între instituţii de învăţământ, precum şi promovarea acţiunilor educative şi extraşcolare ale unităţilor de învăţământ din municipiul Târgu-Mureş. Ghidul de finanţare şi cererile de finanţare se găsesc pe pagina de web www.tirgumures.ro”, se arată într-un comunicat de presă făcut public pe pagina web a instituției.

Termenul limită de depunere a cererilor de finanţare pentru semestrul  I (ianuarie – iunie) al anului 2022 este 30 septembrie 2021, iar informaţii suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0265-268.330, interior 162. Potrivit sursei citate, finanțarea proiectelor se va face în funcție de reglementările privind prevenirea răspândirii COVID-19.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ziua Porumbului Dafcochim 2021. KWS, alături de fermieri

Tradiționala locație din incinta fermei Kodagro, aflată în Seuca, sat aparținător comunei mureșene Gănești, a …