Luduș: Campanie de sterilizare a câinilor și pisicilor Luduș
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 138 Vizualizări

Luduș: Campanie de sterilizare a câinilor și pisicilor

Începând cu acest an, iubitorii de animale au un motiv de bucurie odată cu începerea derulării proiectului „Campanie de sterilizare a câinilor și pisicilor de pe raza orașului Luduș”, o primă ediție, după care vor urma și altele, cu siguranță.

Protocolul de colaborare încheiat între Primăria orașului Luduș și Asociația medicală Transylvania Animal Care (TAC-social) din Cluj-Napoca propune o „Campanie de conștientizare și educare a populației orașului în privința sterilizării câinilor și pisicilor de pe raza orașului Luduș. În acest sens, proiectul se adresează nevoii de îmbunătățire a accesului la informație precum și la servicii medicale de calitate realizate printr-o campanie amplă de sterilizare a câinilor și pisicilor”, spune Marius Dudilă, administratorul public al orașului.

Obiective principale

Cei care vor efectua actul medical sunt specialiștii Asociației, iar autoritatea publică locală își asumă activ și responsabil promovarea și sprijinul concret al campaniei. Principalele obiective ale proiectului sunt: reducerea câinilor și pisicilor fără stăpân din oraș, conștientizarea populației cu privire la nevoia de sterilizare a câinilor și pisicilor și beneficiile aduse de această operație, îmbunătățirea relațiilor și colaborarea între Primărie și ONG-urile de profil.

Protocolul de colaborare între Primăria orașului Luduș și Asociația medicală Transylvania Animal Care (TAC-social) din Cluj-Napoca a fost aprobat în ședința Legislativului local, obligațiile autorității publice locale fiind: să contribuie financiar, în vederea susținerii derulării proiectului, cu suma de 6.000 de lei care va fi virată în contul Asociației pe bază de solicitare, în funcție de etapele proiectului, să ofere, în mod gratuit, spațiul amenajat de la Adăpostul de Câini în vederea derulării proiectului, să urmărească finanțarea proiectului prin verificarea efectuării finanțării și a documentelor justificative și, după caz, prin verificare la locul desfășurării proiectului.

Materialele necesare în vederea promovării și derulării proiectului vor fi achitate de către asociația parteneră, din bugetul proiectului.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE