Moțiunea ”PNL – Forța Dreptei”, propusă liberalilor mureșeni Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 307 Vizualizări

Moțiunea ”PNL – Forța Dreptei”, propusă liberalilor mureșeni

Liderul Partidului Național Liberal (PNL), Ludovic Orban, și-a prezentat duminică, 5 septembrie, în ședința Comitetului Director Județean al PNL Mureș, Moțiunea ”PNL – Forța Dreptei” cu care candidează la alegerile interne din data de 25 septembrie, pentru funcția de președinte al partidului.

”Partidul are nevoie de lideri”

Întâlnirea liberalilor a avut loc fără presă, în sala de conferințe a Hotelului ”Grand” din Târgu Mureș, iar înregistrarea ședinței a fost transmisă live pe pagina de Facebook a președintelui PNL.

”Am considerat că pentru a vă convinge să mă votați nu e suficient ce am făcut pentru Partidul Național Liberal în 31 de ani și trebuie să vă arăt că am capacitatea să fac în continuare aceste lucruri”, a spus, în debutul discursului său, președintele Camerei Deputaților.

”Moțiunea mea nu este o moțiune nouă, are ca schelet moțiunea cu care am câștigat alegerile în 2017. În privința valorilor, principiilor, doctrinei, convingerilor, susțin același lucru pe care l-am susținut și în 2017, că noi suntem Partidul Național Liberal, noi nu inventăm doctrina liberală, noi nu susținem că de acum încolo vine adevăratul, autenticul liberalism, noi continuăm o acțiune politică, conform unei viziuni și unei ideologii a Partidului Național Liberal încă din 1875, dacă nu cumva încă de la generația pașoptistă”, a afirmat Ludovic Orban.

Referindu-se la viitorul PNL, Ludovic Orban a afirmat că ”partidul are nevoie de lideri, nu de șefi puși cu mâna care să conducă prin frică și care să nu aibă calitățile necesare pentru a fi lideri.”

”Un lider, repet, trebuie să aibă carismă, trebuie să fie empatic, trebuie să știe să comunice, să fie înțeles până și de omul care are cea mai slabă pregătire în ceea ce spune, pentru că Partidul Național Liberal e un partid cu adresabilitate largă, noi nu suntem un partid care vrem să fie un partid de nișă, care să reprezentăm numai anumite segmente. Noi trebuie să reprezentăm interesele fiecărui cetățean român”, a fost de părere președintele PNL.

”Am încredere în domnul președinte Ciprian Dobre și în dumneavoastră că aveți suficientă înțelepciune, experiență, maturitate ca să luați cea mai bună decizie pentru Partidul Național Liberal”, a conchis Ludovic Orban.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE