Home / Administratie / Proiect despre circuitul ”Transilvania Motor Ring”, în dezbatere publică

Proiect despre circuitul ”Transilvania Motor Ring”, în dezbatere publică

Consiliul Județean Mureș a anunțat, în data de 2 septembrie, deschiderea procesului de dezbatere publică privind ”Proiectul de hotărâre pentru aprobarea unor măsuri privind utilizarea Complexului Transilvania Motor Ring.”

Potrivit Biroului de presă al Consiliului Județean Mureș, documentația aferentă proiectului de act normativ include: referatul de aprobare privind necesitatea adoptării actului normativ propus, raportul de specialitate al Direcției economice, raportul Serviciului juridic și anexele nr. 1 – 2 la proiectul de hotărâre.

”Documentația poate fi consultată pe pagina de internet a instituției, la adresa www.cjmures.ro, la secțiunea Proiecte de hotărâri cu caracter normativ, la sediul instituției, Târgu Mureș, Piața Victoriei nr. 1, camera 1. Proiectul de act normativ se poate obține, în copie, pe bază de cerere depusă la Registratura instituției”, se arată în comunicat.

Conform aceleiași surse, propuneri, sugestii și opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus consultării publice se pot depune până la data de 13 septembrie 2021 prin formularul online disponibil pe pagina de internet a instituției la Secțiunea Relații și informații publice – Guvernare transparentă, deschisă și participativă, standardizare, armonizare, dialog îmbunătățit, F.PS.19.07 – Formular pentru colectarea de propuneri, ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail cjmures@cjmures.ro, prin poștă, pe adresa Târgu Mureș, Piața Victoriei nr. 1, CP 540026, la sediul instituției, Târgu Mureș, Piața Victoriei nr. 1, între orele 8.00 – 16.00.

”Materialele transmise vor purta mențiunea: „Propuneri privind dezbaterea Proiectului de hotărâre pentru aprobarea unor măsuri privind utilizarea Complexului Transilvania Motor Ring.” Propunerile vor fi publicate pe pagina de internet a instituției la Secțiunea Proiecte de hotărâri cu caracter normativ. Nepreluarea recomandărilor formulate şi înaintate în scris va fi justificată în scris. Pentru cei interesați există și posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de act normativ, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociație legal constituită sau de către o altă autoritate publică până la data de 13 septembrie 2021. Pentru informații suplimentare, vă stăm la dispoziție la următorul telefon 0756-703.957, e-mail moldovan.thomas@cjmures.ro, persoană de contact: Moldovan Thomas Răzvan”, se mai precizează în comunicat.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Liberalul Ciprian Dobre, viitor ministru? Răspunsul premierului Cîțu

Premierul României, Florin Cîțu, și-a prezentat vineri, 17 septembrie, la Târgu Mureș, în cadrul unei …