Delegație economică din Coreea de Sud, la Prefectura Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 231 Vizualizări

Delegație economică din Coreea de Sud, la Prefectura Mureș

Marile companii din județul Mureș își doresc o relație deschisă cu autoritățile județene și locale, a anunțat marți, 7 septembrie, Mara Togănel, prefectul județului Mureș.

”Acesta este motivul pentru care astăzi m-am întâlnit cu delegația condusă de domnul Yu Young, vicepreședinte Hyosung Group din Coreea de Sud, un grup acționar al GST România. Este vorba despre compania GST Textile Safety RO, care s-a înființat la Sighișoara în anul 2005 și are 1.800 de angajați în județul nostru, la Sighișoara și Albești. Am discutat despre dificultățile pe care compania le întâmpină în recrutarea personalului cu pregătire tehnică medie și superioară, dar și despre planurile de extindere pe care GST le pregătește în județul Mureș. Le vom acorda sprijin în ceea ce privește relația cu toate unitățile de învățământ din județul Mureș care pregătesc tineri ce pot activa în domeniul automotive, GST având o fabrică de airbag-uri și o țesătorie pentru materiale de siguranță auto, ambele în județul nostru”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Mara Togănel.

Totodată, prefectul județului Mureș și-a exprimat bucuria față de faptul ”că tot mai multe companii private mari apelează la deschiderea Instituției Prefectului pentru crearea unor parteneriate de durată, menite să sprijine dezvoltarea economică a județului nostru.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE