Home / Business / Delegație economică din Coreea de Sud, la Prefectura Mureș

Delegație economică din Coreea de Sud, la Prefectura Mureș

Marile companii din județul Mureș își doresc o relație deschisă cu autoritățile județene și locale, a anunțat marți, 7 septembrie, Mara Togănel, prefectul județului Mureș.

”Acesta este motivul pentru care astăzi m-am întâlnit cu delegația condusă de domnul Yu Young, vicepreședinte Hyosung Group din Coreea de Sud, un grup acționar al GST România. Este vorba despre compania GST Textile Safety RO, care s-a înființat la Sighișoara în anul 2005 și are 1.800 de angajați în județul nostru, la Sighișoara și Albești. Am discutat despre dificultățile pe care compania le întâmpină în recrutarea personalului cu pregătire tehnică medie și superioară, dar și despre planurile de extindere pe care GST le pregătește în județul Mureș. Le vom acorda sprijin în ceea ce privește relația cu toate unitățile de învățământ din județul Mureș care pregătesc tineri ce pot activa în domeniul automotive, GST având o fabrică de airbag-uri și o țesătorie pentru materiale de siguranță auto, ambele în județul nostru”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Mara Togănel.

Totodată, prefectul județului Mureș și-a exprimat bucuria față de faptul ”că tot mai multe companii private mari apelează la deschiderea Instituției Prefectului pentru crearea unor parteneriate de durată, menite să sprijine dezvoltarea economică a județului nostru.”

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ziua Porumbului Dafcochim 2021. Lidea, portofoliu vast de hibrizi

Tradiționala locație din incinta fermei Kodagro, aflată în Seuca, sat aparținător comunei mureșene Gănești, a …