Home / Business / E.ON aduce clienților soluții inovatoare de energie, pentru un viitor nelimitat de verde

E.ON aduce clienților soluții inovatoare de energie, pentru un viitor nelimitat de verde

Întreaga strategie E.ON este centrată pe „noua lume a energiei”, mai verde și sustenabilă, și aceasta înseamnă că în tot ceea ce facem urmărim decarbonizarea, descentralizarea, inovarea serviciilor și digitalizarea aprovizionării cu energie. Unul dintre obiectivele noastre este să facem trecerea de la statutul de furnizor tradițional de energie electrică și gaze naturale la cel de partener care oferă soluții și servicii sustenabile, inovatoare, răspunzând la specificul și nevoile clienților din toate categoriile. De aceea, E.ON oferă clienților un portofoliu cât mai variat de produse și soluții, care să asigure nu doar un preț competitiv, ci și economii prin optimizarea consumului de energie, împreună cu servicii de utilizare în siguranță a instalațiilor de gaze naturale sau energie electrică.

Începând din anul 2018, E.ON a construit și predat la cheie 55 de centrale fotovoltaice cu puteri între 60 – 1.600 kWp, totalizând 13 MW putere instalată, pentru 41 de companii din variate sectoare ale economiei. Au fost montate circa 40.000 de panouri fotovoltaice care generează în total 17 GWh de energie solară și contribuie la reducerea emisiilor de CO2 cu 3.900 tone pe an.

“Crește tot mai mult interesul pentru energia din surse regenerabile și suntem convinși că împreună cu partenerii noștri, actuali și viitori, vom deveni actori din ce în ce mai importanți în procesul de tranziție spre noua lume a energiei: mai verde și sustenabilă”, declară Claudia Griech, Director General al E.ON Energie România.

Pe segmentul rezidențial remarcăm o creștere semnificativă a numărului prosumatorilor, tendință ce se va accelera în perioada următoare și de aceea sprijinim dezvoltarea micilor producători de energie. Am lansat E.ON Solar Home, soluția completă de panouri fotovoltaice, cu aplicații de putere de la 3 kW până la 15 kW, pentru clienții casnici, viitori prosumatori, care doresc să producă energie verde din energia solară. Produsul este disponibil în mai multe județe și analizăm posibilitatea extinderii capacității și în alte zone. Pentru clienții rezidențiali oferim și soluții de încălzire, de răcire, dar și de mobilitate electrică. De exemplu, E.ON Drive este prima soluție la cheie dedicată posesorilor de mașini electrice, clienți rezidențiali, business sau municipalități, și a fost lansată în România în anul 2018. Soluția include pachete de echipamente dar şi servicii care să răspundă nevoilor specifice pieţei e-mobility.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ziua Porumbului Dafcochim 2021. Lidea, portofoliu vast de hibrizi

Tradiționala locație din incinta fermei Kodagro, aflată în Seuca, sat aparținător comunei mureșene Gănești, a …