Home / Rezidenţial / Fotbalistul Sepsi Laszlo ridică un nou Complex Rezidențial aproape de Cartierul Tudor Vladimirescu

Fotbalistul Sepsi Laszlo ridică un nou Complex Rezidențial aproape de Cartierul Tudor Vladimirescu

Distribuie

Proiectul fotbalistului Sepsi Laszlo, cel care a construit și complexul Unirii Green Park Residence este amplasat în Livezeni, foarte aproape de Târgu Mureș. Lavandei Residence, cum a fost denumit proiectul, cuprinde imobile D+P+2 și D+P+3, în jurul cărora vor fi ridicate case.
Conform dezvoltatorului, mixtul de case și imobile D+P+2 și D+P+3 a fost conceput astfel încât să dea un aspect plăcut și să asigure confort tuturor locatarilor. În acest sens, distanța dintre imobilele supraetajate și case va fi suficient de mare încât să asigure intimitate și confort locatarilor din ambele tipuri de construcție.
În prima fază a proiectului, vor fi ridicate imobilele P+2, compuse din apartamente cu 1,2 și 3 camere, amenajate într-un stil modern și eficient.
La parterul unora dintre imobile vor fi amenajate spații comerciale (constructorul a lansat o ofertă pentru firme interesate, fiind disponibili în total, spre vânzare, 1300 mp, dispuși pe diverse dimensiuni), cu scopul de a spori confortul locatarilor dornici să aibă foarte aproape magazine cu produse de bază. Pentru cumpărături diversificate, locatarii din Lavandei Residence vor avea la dispoziție Complexul Shopping City Târgu Mureș, aflat la doar câteva minute distanță de mers cu mașina.
Între imobilele din cadrul complexului rezidențial dezvoltatorul a prevăzut un spațiu generos, care să permită amenajarea de parcuri pentru relaxare, iar acest lucru este posibil și datorită construirii unor parcări auto subterane.
Dezvoltatorul consideră că experiența acumulată în proiecte anterioare, cum ar fi și Unirii Green Parc Residence, generozitatea actualului proiect și calitatea superioară a materialelor folosite fac din Lavandei Residence o ofertă atractivă: ”Complexul Lavandei Residence este amplasat într-o zonă bună, care oferă liniște, dar și acces rapid la zone comerciale. Vom avea mult spațiu verde, locuri de joacă pentru copii și spații comerciale. În plus, vom sprijini clienții care au nevoie de servicii bancare pentru achiziționarea imobilului ”, susține Sepsi Laszlo, administratorul firmei Soccer Construct, antreprenor al proiectului.
Lucrările la noul complex au fost demarate în vara acestui an și avansează într-un ritm alert.
Alte informații despre Complexul Lavandei Residence puteți obține din pagina www.lavandei.ro sau la numărul de telefon 0741235335


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Voleibalistele de la CSU, învinse în trei meciuri

Distribuie În weekendul recent încheiat, voleibalistele de la CSU Târgu Mureș au disputat la Oradea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.