Home / Cultură / FOTO: A fost „Toamna Ludușeană”…

FOTO: A fost „Toamna Ludușeană”…

După o întrerupere de un an, pandemia fiind de vină, în calendarul divertismentului local a fost înscrisă o Toamnă mult așteptată de ludușeni și de vecinii lor din localitățile apropiate. Și în acest an, Primăria orașului Luduș și Consiliul Local au apelat pentru organizarea manifestărilor cultural-artistice la Asociația „Chemarea străbunilor” din Cluj-Napoca în aceleași condiții.

Adică, Primăria a oferit spațiul în mod gratuit, iar Asociația a contractat artiștii și comercianții. Așa se face că în cele trei zile de sărbătoare au urcat pe scena instalată în Piața Mare ansambluri folclorice din Mihai Viteazu, Zalău, Turda, Luduș, soliștii Ionela Moruțan, Angela Rusu, Ioan Dordoi, Mike Zetter, Autograf, Ionuț Bucur și Iris, alături de tinere speranțe de la cercul de canto „Bella Musica”, prezentați de Elisa Cantemir. Au fost și concursuri destinate copiilor, aceștia având la dispoziție o gamă largă de instalații interesante, de la caruselul gigantic la toboganele gonflabile. Cei care au venit pentru cumpărături au avut de unde alege, oferta fiind generoasă.

La finalul celor trei zile în care, potrivit Jandarmeriei, câteva mii de vizitatori au fost prezenți în Piața Mare, dintre care unii au fost mulțumiți de programul oferit, alții, nu, în funcție de așteptările pe care le-au avut, dar toți s-au distrat.

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ziua Porumbului Dafcochim 2021. Eficiență maximă pentru hibrizii Limagrain

Tradiționala locație din incinta fermei Kodagro, aflată în Seuca, sat aparținător comunei mureșene Gănești, a …