551 de locuri scoase la concurs în unitățile de învățământ postliceal ale Jandarmeriei Române Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 698 Vizualizări

551 de locuri scoase la concurs în unitățile de învățământ postliceal ale Jandarmeriei Române

Dacă îți dorești să devii jandarm, începând de astăzi, te poți înscrie pe unul dintre cele 551 de locuri scoase la concurs, pentru sesiunea septembrie-octombrie 2021, de către Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi din Drăgășani și Fălticeni.

Cei interesaţi de o carieră militară în Jandarmerie, pot opta pentru unul dintre cele 288 locuri din cadrul Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani sau pentru unul dintre cele 263 locuri din cadrul Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni.

Cererile de înscriere se transmit, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail: resurseumane@jandarmeriamobilamures.ro, în perioada 2-14 septembrie 2021, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, iar dosarele complete trebuie depunse la sediul unității noastre, Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș (Sângeorgiu de Mureș, Parcul Mariaffi Lajos nr. 7), la Compartimentul Resurse Umane până la data de 22 septembrie a.c.

Candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală, iar condițiile și criteriile specifice de recrutare precum și etapele procesului de recrutare se regăsesc în anunțul de pe site-ul unității: http://www.jandarmeriamobilamures.ro/invatamant.php,  cât și pe site-urile școlilor: Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani http://www.scoaladragasani.ro/index.php/admitere-2021; respectiv Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni – https://www.jandarmeriafalticeni.ro/admitere/inscriere/;

(Comunicat de presă)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE