Percheziții la tineri din Ungheni bănuiți de tâlhărie Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 325 Vizualizări

Percheziții la tineri din Ungheni bănuiți de tâlhărie

Poliţiştii de investigații criminale ai Poliției municipiului Târgu Mureș au efectuat miercuri, 8 septembrie, șase percheziţii domiciliare în județul Mureș, la locuinţele a trei tineri cu vârste cuprinse între 20 și 23 de ani, toți din orașul Ungheni, bănuiți de comiterea a două infracțiuni de tâlhărie.

”În fapt, din cercetări a reieşit că, la data de 31 august, cei în cauză, în timp ce se aflau pe stradă, în municipiul Târgu Mureș, prin întrebuințarea de violențe și amenințări cu acte de violență, ar fi sustras de la doi bărbați, diverse bunuri pe care aceștia le dețineau asupra lor, respectiv 2 telefoane mobile, un ceas și 150 de lei. În urma perchezițiilor, poliţiştii au identificat mai multe mijloace de probă, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În baza probatoriului administrat, faţă de doi tineri, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul acestei zile să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, iar în cazul celui de-al treilea urmând a se formula propunere de arestare preventivă în lipsă. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Potrivit aceleiași surse, la activităţi au participat şi specialiști criminaliști, precum și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ,,Regele Ferdinand I” Târgu Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE