Home / Mica publicitate / Anunț licitație

Anunț licitație

MUREŞ INSOLVENCY SPRL, cu sediul în Târgu-Mureş, str. G-ral Ghe. Avramescu, nr. 4, judeţul Mureş, în calitate de administrator judiciar al debitorului  FORAJ SONDE S.A.  în reorganizare, organizează,

LICITAŢIE PUBLICĂ

pentru valorificarea terenurilor din localitatea Sovata,  jud. Mureş constând din teren liber extravilan  în suprafaţă de 139.394 mp.  Preţul de strigare este de 327.204 lei. Lista detaliată pe fiecare lot în parte este prezentată pe site-urile www.unpir.ro,  www.smdamures.ro şi www. olx.ro sau poate fi studiată la sediul administratorului judiciar.

Licitaţia va avea loc la data de 17.09.2021 ora 13,  la sediul administratorului judiciar, cu repetabilitate săptămânală, în zilele de vineri, la aceeaşi oră, până la valorificarea bunurilor. Pot participa la licitaţie persoanele fizice şi/sau juridice care  achită garanţia de participare de 10% din preţul de strigare, caietul de sarcini şi taxa de participare la licitaţie cu 24 de ore anterior organizării licitaţiei.

Cei interesați pot obține informaţii suplimentare de la adiministratorul judiciar  la telefon nr.  0265/269700; 0745146096; sau debitor la telefon nr. 0736444657.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Comunicat de presă-Modernizare străzi urbane în orașul Sovata

Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share