Home / Mica publicitate / Anunț licitație

Anunț licitație

Maestro SPRL Filiala București (fosta SMDA Insolvency SPRL), prin  Mureș Insolvency SPRL cu sediul în Târgu-Mureş, str. G-ral Ghe. Avramescu, nr. 4, judeţul Mureş, în calitate de lichidator  judiciar al debitorului Contranscom Benţa S.A. în faliment organizează,

LICITAŢIE PUBLICĂ

pentru valorificarea bunurilor mobile constând din 1 buc  mijloc de transport și 24 buc echipamente tehnologice, barăci tip containăr. Prețul de strigare este de  19.233,50 lei +TVA. Lista detaliată pe fiecare mijloc fix este prezentată pe site-urile www.unpir.ro,  www.smdamures.ro sau poate fi studiată la sediul lichidatorului judiciar.

Licitaţia va avea loc la data de 17.09.2021, ora 1300,  la sediul Mureș Insolvency SPRL, cu repetabilitate săptămânală, în zilele de vineri, la aceeaşi oră, până la valorificarea bunurilor. Pot participa la licitaţie persoanele fizice şi/sau juridice care  achită garanţia de participare de 10% din preţul de strigare, contravaloarea caietului de sarcini şi taxa de participare la licitaţie cu 24 de ore anterior organizării licitaţiei.

Cei interesați pot obține informaţii suplimentare  de la adiministratorul judiciar  la telefon nr.  0265/269700; 0745146096; sau debitor la telefon nr. 0745624214.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

COMUNICAT DE PRESĂ PRIVIND FINALIZAREA IMPLEMENTĂRII PROIECTULUI

Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share