Gala Presei Mureșene 2021. Comunicarea cu presa. De la o poveste cu prietenii la o modalitate continuă de dezvoltare Editorial
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 402 Vizualizări

Gala Presei Mureșene 2021. Comunicarea cu presa. De la o poveste cu prietenii la o modalitate continuă de dezvoltare

Comunicarea cu presa… la început am privit-o ca pe o grea provocare, însă în scurt timp a devenit o relaționare firească, un fel de „poveste cu prietenii”, ce s-a transformat pe parcurs chiar într-o modalitate continuă de dezvoltare (atât personală, cât și profesională).

Activitatea mea de PR a început acum mai bine de 15 ani, reprezentând de-a lungul timpului instituții ale statului, ONG-uri din mai multe domenii de activitate sau companii private, cuprinzând aici tipologii diferite de oameni, din zone diferite ale țării. Cu siguranță, toate au decurs total diferit, uneori găsind o foarte mare deschidere, alteori spre deloc sau, la polul opus, chiar o intensă adversitate. Consider totuși că toate acele experiențe m-au ajutat, m-au format, m-au făcut și mai bună.

Este un job pe care, în mod sigur, îl poți face bine doar dacă îți place ceea ce faci. Nu merge cu jumătăți de măsură… pentru că oamenii la care ajunge mesajul tău simt. Indiferent că am comunicat despre activitatea primăriilor la care am lucrat, a ONG-urilor care organizează competiții sportive sau a celor care desfășoară activități de voluntariat, despre campanii comerciale sau despre investiții și inovații ale companiilor private, mereu m-am asigurat că livrez mesaje clare, informații reale și bine structurate.

După tot acest timp, dacă ar fi să mă gândesc la o poveste frumoasă legată de mass-media, primul gând mă duce la fabrica IRUM și la campania de lansare atât în țară, cât și în afară, a noului tractor agricol românesc. Un proiect amplu, din care am făcut parte încă de la început și care a venit cu foarte multe provocări, dar și cu cele mai mari satisfacții.

Am apreciat întotdeauna activitatea colegilor din presă care își fac treaba în mod profesionist, care pun suflet și care cred în ceea ce fac! Pentru că, datorită lor, putem dezvolta împreună proiecte de calitate și putem avea rezultatele pe care cu toții ni le dorim.

Ioana BARBU – Specialist PR SC IRUM SA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE