Home / Administratie / ,,M.A.I. etic, M.A.I. integru!”, campanie anticorupție derulată în Mureș

,,M.A.I. etic, M.A.I. integru!”, campanie anticorupție derulată în Mureș

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Mureș au desfășurat, în perioada 6-9 septembrie, activități preventive destinate polițiștilor din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Mureș, instructorilor auto ai școlilor de șoferi din județ și elevilor care au susținut proba teoretică și proba practică la examenul pentru obținerea permisului de conducere.

Cu această ocazie, ofițerii Serviciului Județean Anticorupție Mureș au distribuit materiale de informare specifice domeniului de activitate, cu mesajul „Minimum 22 din 26 sunt norocoase!” și au prezentat aspecte referitoare la consecințele implicării în fapte de corupție, încurajând semnalarea unor astfel de infracțiuni, prin apelarea liniei telefonice gratuite Call center Anticorupție 0800.806.806, la care pot fi sesizate faptele de corupție în care sunt implicați angajați ai Ministerului Afacerilor Interne.

”Activitățile au fost integrate în „Săptămâna acțiunilor de prevenire a corupției în domeniul regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor”, din cadrul Campaniei naționale „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”, care se desfășoară în perioada mai – decembrie 2021, și prin implementarea căreia se dorește consolidarea integrității și încrederii cetățenilor în serviciile publice prestate de angajații Ministerului Afacerilor Interne, instituție esențială pentru buna funcționare a societății. Informații suplimentare despre această campanie și materialele de promovare utilizate în context pot fi vizualizate pe site-ul Direcției Generale Anticorupție, meniul Mass-media/Campanii de informare/„M.A.I. etic, M.A.I. integru” sau click pe urmtărul link http://www.mai-dga.ro/arhive/category/campanii-de-informare. ”, au transmis reprezentanții DGA Mureș, prin intermediul unui comunicat de presă.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

INEDIT. Școală postliceală sanitară autorizată într-un sat mureșean!

Monitorul Oficial al României Partea I, Nr. 903 din 21 septembrie 2021 a publicat un …