Home / Luduș / Teren de sport nou, la Luduș

Teren de sport nou, la Luduș

În luna liulie 2021, Consiliul Local Luduș a aprobat alocarea sumei de 30.000 de lei pentru amenajarea terenului de sport multifuncțional care se realizează pe strada Răsăritului. Suma era alocată pentru achiziția de gazon (12.500 de lei), instalația de udat (12.500 de lei) și pentru instalația electrică de iluminat (5.000 de lei).

După consultarea unor specialiști în instalații electrice de iluminat, pentru siguranța utilizatorilor se impune montarea unor prize de pământ cu toate accesoriile necesare.

„Solicit suplimentarea bugetului aprobat cu suma de 11.500 de lei pentru instalațiile electrice care vor contribui ca instalația de iluminat să funcționeze în siguranță”, a declarat Liviu Popa, directorul Direcției „Intervenții. Transport. Zone Verzi”.

Pentru instalarea gazonului pe terenul de sport este recomandată montarea unei borduri, pentru aceasta fiind necesare 256 de bucăți de prefabricate BV1 în valoare de 2.000 de lei, în total pentru amenajarea terenului de sport multifuncțional fiind necesară suma de 13.500 de lei.

Referatul de necesitate a fost prezentat Biroului „Buget. Finanțe. Contabilitate. Resurse Umane” din cadrul Primăriei orașului Luduș și a fost aprobat în ședința Legislativului local din 31 august 2021.

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

DSP Mureș angajează, fără concurs, asistenți medicali generaliști

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mureş, în conformitate cu prevederile Ordinului Ministrului Sănătății nr. 905/2020 …