Copilul tău vrea să facă sport, și îți cere părerea ce să aleagă? Răspunsul stă într-o ieșire în Parcul Municipal din Târgu Mureș, sâmbătă Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1270 Vizualizări

Copilul tău vrea să facă sport, și îți cere părerea ce să aleagă? Răspunsul stă într-o ieșire în Parcul Municipal din Târgu Mureș, sâmbătă

Acolo va avea ocazia să încerce tot ce vede: tir cu arcul, înotul (dacă plouă destul 🙂 ) – lăsând gluma la o parte înotul va fi prezent dar nu poate fi încercat în 2.021, ca și călăria de exemplu unde relația de încredere cu patrupedul se construiește în timp.

Dar să revenim la sporturile noastre:

Hochei pe iarbă

Hochei pe gheață (pe role)

Patinaj viteză (pe role)

Volei

Box

Handbal,

Foootbal – evident

Dans

Lupte libere

Judo

Jiu-Jitsu

Fitness

Canotaj

Atletism

Ciclism – mountain bike (haideți cu bicicleta, va fi un traseu amenajat special pentru voi!)

Tenis de masă

Tenis de câmp

Taekwondo

Wu-shu – Apostolache Kiss Andrea campioană mondială

Haltere

Skanderberg

Bascheeet – sport cu tradiție la Târgu Mureș

Șah

Scrimă

Gimnastică ritmică

Gimnastică artistică

Automobilism – colecție de mașini preparate + Ferrarri preparat

Triathlon

Înot bebe

Aquagym

Kinetoterapie

Badminton

Călărie

Înot sincron

Dans Modern/Urban

Fitness pe trambuline

Modelism – automodelism

… și lista continuă cu alte variațiuni pe acest calapod.

Să vă mai spunem că la nici 100 de metri de Parcul Municipal se desfășoară un concurs național de arte marțiale în Sala Polivalentă și puteți să vedeți pe viu cât de efervescentă este viața sportivă?

Să vă mai spunem că vă așteaptă ”Parcul Decathlon” pentru cei care nu reușesc să intre la un stand cu profesioniști și unde vor fi prezente vreo 12-15 sporturi distractive?

Să vă mai spunem că SMURD va face demonstrații de prim-ajutor?

Să vă mai povestim cu ideea că vom avea un nutriționist și un recuperator fizic renumit în Târgu Mureș pentru consiliere pe teme foarte punctuale? 

Dar să pedalezi pentru o cauză nobilă vrei? Hai să vezi surpriza pe care ți-o pregătim!

De aceea ne face o deosebită plăcere să vă invităm la un parteneriat cu copiii noștri.

Intenția noastră este să facem acest eveniment anual, un fel de tradiție a primului weekend după începerea anului școlar.

”Sport Ok!” se dorește a fi un Festival pentru copiii care doresc să încerce ”pe viu” cât mai multe dintre sporturile olimpice și cîteva sporturi tradiționale dar ne-olimpice pe care le putem aduce la Târgu Mureș în cadrul unei zile dedicate sportului.

Respectul pentru sănătatea generațiilor care urmează nu poate fi înlocuit de nimic și nimic nu poate fi mai important decât un copil sănătos, o generație sănătoasă.

Asociația ”Inimi mari pentru inimi mici” din Târgu Mureș s-a născut din intenția membrilor fondatori de a ajuta – prin toate mijloacele și resursele care se pot accesa în mod public și transparent – copiii cu probleme cardiace – la inițiativa prof. univ. dr. Horațiu Suciu – ”doctorul inimilor”
Intenția inițială de a furniza sprijin material doar copiilor aflați în dificultate – fie materială, fie fizică și spirituală – a născut o serie de idei colaterale care converg de fapt în aceeași direcție: am gândit programe de specializare pentru personalul medical din domeniul cardiologiei pediatrice, apoi am lărgit din nou aria de aplicabilitate scopului final și am organizat și un congres de cardiologie la Târgu Mureș doi ani la rând, înainte de pandemia de COVID19.

Apoi ne-am așezat din nou la masa ideilor și am dezvoltat mai mult conceptul de ”ajutor”, de ”sprijin” pentru copii. Am realizat că putem avea un impact extraordinar asupra sănătății publice dacă gândim înafara granițelor auto-impuse de a ajuta copiii deja aflați în dificultate.

În parteneriatul strategic pe care l-am încheiat cu agenția de publicitate All Cris din Târgu Mureș s-a născut ideea de a organiza un eveniment ”în premieră” pentru România: Sport OK! Alegeți sportul!

Acestea fiind zise mai rămâne doar să ne cunoaștem personal – sâmbătă, 18 septembrie, în Parcul Municipal.

Să nu vă speriați de ploaie, noi suntem obișnuiți și vom fi acolo!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE