Home / Business / Natürlich se implică în comunitate!

Natürlich se implică în comunitate!

Distribuie

O nouă ediție a evenimentului ”Pedalează pentru un scop bun”, organizat de Fundația Comunitară Mureș, va avea loc în perioada 18-19 septembrie, la Târgu Mureș, iar Natürlich este unul dintre sponsorii care au ales să susțină o cauză bună pentru comunitate.

”Pedalează pentru un scop bun” este un eveniment de strângere de fonduri dedicat bicicliștilor care, la rândul lor, pedalează pentru cauze din comunitatea locală, respectiv proiecte inițiate de organizații non guvernamentale. Fondurile sunt strânse prin donații de la participanții la eveniment, ce susțin proiectul sau proiectele preferate achitând taxa de participare și/sau donând prin intermediul site-ului/aplicației.

La ediția din toamnă s-au înscris 16 proiecte din comunitatea mureșeană, din domenii precum educație, cultură, sănătate, sport, protecția mediului, asistență socială, iar Natürlich a ales să susțină proiectul Asociației pentru Protecția Păsărilor și a Naturii Grupul Milvus. Proiectul se intitulează ”Cămin sigur pentru berze” și prevede achiziționarea și montarea de suporturi speciale pentru cuiburile de barză, montate pe stâlpii electrici, din minim cinci localități. Astfel, vor fi ajutate berzele care nu reușesc să își construiască mereu un cuib stabil pe vârful stâlpului, dar scutește și consumatorii de curent electric de căderile de rețea cauzate de scurtcircuitele ce au loc atunci când cuiburile sunt construite direct pe fire și iau foc.

În cadrul marelui eveniment ”Pedalează pentru un scop bun” sunt organizate trei evenimente, Pedalează City, Pedalează Wild și Pedalează Junior, susținut de Natürlich. Traseul pentru copii Pedalează Junior va avea loc duminică, 19 septembrie, în Piața Trandafirilor din Târgu Mureș.

Program:

– Ora 10.00 – Activități pentru copii și căutarea punctelor de control în zona centrului.

– Ora 13.00 – Parada Micilor Bicicliști-Junior Critical Mass.

– Ora 15.15 – Tombola Junior.

Natürlich sprijină Pedalează Junior și se implică în susținerea evenimentului și prin organizarea unei tombole cu premii pentru participanți. Persoanele care aleg să pedaleze pentru o cauză bună și se înscriu la tombolă vor primi automat un voucher cu reducere de 5% pentru cumpărăturile din magazinul Natürlich Târgu Mureș. Premiul cel mare este un birou Vintage și un scaun rotativ Claire de la Natürlich.

Târgumureșenii, și nu numai, sunt așteptați să se înscrie și să achiziționeze unul dintre pachetele de concurs pentru a susține un scop bun, o parte din suma strânsă fiind direcționată către proiectul Grupului Milvus.

Natürlich-mobilier und decorațiuni este un concept de retail ce integrează mai multe categorii de mobilier, de la dormitor până la bucătărie, sufragerii, camere de zi, camere de tineret, office, tapițerie și decorațiuni, toate cu un design deosebit, modern sau clasic, pentru toate gusturile. Este exemplul perfect de mobilier de înaltă calitate, reușind să țină pasul cu tendințele moderne. Natürlich își așteaptă clienții zi de zi, atât în magazine, cât și online, pe webshopul www.naturlich.ro.

Filozofia brandului se regăsește în ideea ”Nu există #Nu se poate#” oferind soluții variate, ideale de mobilare și decorare a casei. Natürlich este răspunsul la întrebarea cumpărătorilor care își doresc produse și servicii de calitate, sunt dispuși să plătească o sumă mai mare pentru ele și se întreabă unde le găsesc. 

Asociația pentru Protecția Păsărilor și a Naturii Grupul Milvus este o organizație non guvernamentală dedicată protecției păsărilor și a naturii și care activează în domeniul conservării, educației copiilor, cercetării și consultanței cu scopul de a schimba România într-un loc mai bun pentru păsări, natură și oameni.

Natürlich se implică în comunitate!


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Doi atleți mureșeni premiați la Campionatul Național U20

Distribuie În perioada 9-10 martie s-a desfășurat la București finala Campionatului Național de Atletism U20, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.