Home / Slider / Târgu Mureș: Anunț important pentru solicitanții de locuințe ANL!

Târgu Mureș: Anunț important pentru solicitanții de locuințe ANL!

Biroul de presă al Primăriei municipiul Târgu Mureş aduce la cunoştinţa solicitanţilor de locuinţe pentru tineri (ANL), sociale şi cu chirie fond de stat că în perioada 15 septembrie – 15 octombrie 2021 se pot face înscrieri pentru listele solicitanţilor de locuinţe pentru anul 2022, respectiv că solicitanţii care au depus cereri în anii anteriori trebuie să se prezinte pentru reactualizarea actelor depuse.
”Cererile tip care cuprind și actele justificative pot fi obținute de pe site-ul instituției www.tirgumures.ro, secțiunea Locuințe (Locuințe sociale-Cereri, respectiv Locuințe pentru tineri-ANL) sau de la camera 10 a instituției. Dosarele se vor depune la camera 13 – Centrul de Informare Cetățeni sau electronic la adresele primaria@tirgumures.ro sau infopublic@tirgumures.ro. Informații suplimentare se pot obține de la Serviciul activități culturale, sportive, de tineret și locativ, la telefon 0265-268.330, interior 197 sau prin e-mail, la adresa locativ@tirgumures.ro”, se arată în comunicat.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Pregătiri pentru evenimentul “Sărbători de iarnă” la Reghin. Circulație închisă în zona de centru

Primăria municipiului Reghin informează cetățenii asupra faptului că, începând cu data de 7 decembrie, circulația …