Home / Sanatate / O nouă provocare numită oxid de grafen

O nouă provocare numită oxid de grafen

Distribuie

O nouă provocare numită oxid de grafen se insinuează în viața noastră?
Cercetători cu experiență îndelungată, care au studiat temeinic această substanță, afirmă că este prezentă în câmpul nostru vital. Oxidul de grafen este ușor răspândit aerian. Poate fi inhalat din aerosoli sau de pe obiecte pe care este depus. Dar poate fi preluat și pe alte căi, de exemplu prin fluide injectabile.
Cine e la originea provenienței sale e greu de spus sau de imaginat de către oamenii cu mintea la cap și cu inima curată, dar se pare ca manifestările deja apărute nu lasă loc pentru dubii.

Ce efecte are oxidul de grafen în corpul uman:

  1. Produce deformarea și aglomerarea celulelor sanguine cu coagulare sanguină, adică formare de trombi vasculari.
  2. Decompensează echilibrul oxidativ al organismului. Dintre antioxidanții produși natural în corp, glutationul este majoritar și el se consumă în situații de stres oxidativ, între care prezența oxidului de grafen.
  3. Dezechilibrul oxidativ determină alterarea sistemului imunitar, mergând până la alterarea secreției citokinelor. Poate determina furtuna citokinică.
  4. Se acumulează difuz în plămâni provocând pneumonie.
  5. Când este inhalat, inflamează mucoasa nazală, conducând la alterarea mirosului. Cum mirosul determină mare parte din gust, drept consecință este alterat și gustul.
  6. Provoacă senzație de gust metalic.
  7. Se combină cu fierul din sânge și dobândește proprietăți magnetice.
  8. Având o bandă electronică de absorbție, oxidul de grafen absoarbe o anumită frecvență, care stimulează rapid oxidarea țesutului cu care se află în contact, deteriorându-l. Această frecvență poate proveni din rețelele de telefonie mobilă moderne, între care se citează 5G. Glutationul se găsește în corpul copiilor în cantități mari, de aceea ei sunt afectați mai puțin. La fel la sportivii de performantă. În schimb odată cu vârsta scade, încât la cei peste 65 de ani e prezent în cantitate mică, ei fiind cel mai rapid și puternic afectați.
    Dintre personalitățile care ne informează despre aceste lucruri, menționăm pe: Ricardo Delgado Martin specializat în biostatistică, microbiologie clinică, genetică clinică și imunologie, Prof. Dr. Pablo Campra Madrid, specialist în chimie și biologie, Dr. Jane Ruby, expert medical și cercetător cu o experiență de 20 de ani în domeniul farmaceutic, Dr. Judy Mikovits virusolog, doctor în biochimie și biologie moleculară.

Dacă așa stau lucrurile, CUM SĂ NE PROTEJĂM ?

  1. Zeolit. Corpul are tendința naturală de a elimina oxid de grafen, ca pe orice substanță străină. Cu cât mai repede evacuat, cu atât se reduc efectele. Pentru aceasta putem lua depurative de origini variate, precum minerale (zeolit, argilă), vegetale (Urzică, Spirulina), apicole (propolis).
    Conform experienței noastre practice cu zeolit cu începere din 2005, el acționează ca detoxifiant cel mai intens, profund și rapid, chiar și în situații de intoxicații chimice severe.
  2. Propolis. Albinele ne furnizează unul dintre cei mai puternici antioxidanți, prin compoziția sa bogată în substanțe care anihilează radicalii liberi de oxigen. Când sînt ingerați, aceștia combat acțiunile oxidative ale oxidului de grafen, așa cum o face și glutationul din corp.
    În plus, în contextul acesta, de la propolis mai beneficiem și de:
    a. efect reglator asupra coagulării sângelui, ceea ce ne ferește de tromboze
    b. efect anti-inflamator, inclusiv asupra furtunii citokinice
    c. efect reglator asupra imunității

Eu și soțul meu luăm în fiecare dimineață o linguriță de extract hidro-etanolic de propolis și o linguriță de zeolit.
La fel fac mulți alții care ne-au cerut sfatul.
Ne simțim în siguranță față de asemenea pericole care amenință azi sănătatea oamenilor.

Dr. Cristina Aoșan


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.