Home / Slider / Pachete cu alimente pentru târgumureșeni defavorizați

Pachete cu alimente pentru târgumureșeni defavorizați

Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș din cadrul Primăriei municipiului Târgu Mureș desfășoară, în perioada 14 septembrie – 20 octombrie, de luni până vineri, între orele 8.30 – 15.30, distribuirea pachetelor ce conțin produse alimentare provenite din stocurile de intervenție comunitare destinate categoriilor de persoane defavorizate din România, în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate – POAD.

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al Primăriei municipiului Târgu Mureș, beneficiari eligibili sunt persoanele singure și familiile cărora le este stabilit, prin dispoziţie scrisă, dreptul la un venit minim garantat acordat în baza Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările şi completările ulterioare, respectiv familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei, acordată în baza Legii nr. 277/2010 privind alocaţia pentru susţinerea familiei, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
”Ajutoarele vor fi distribuite, pentru toate categoriile de beneficiari menționate mai sus, în locația situată pe strada Ludușului nr. 29, Târgu Mureș”, se arată în comunicat.

Conform aceleiași surse, pachetele conţin: făină albă de grâu (5 kilograme), mălai (4 kilograme), paste făinoase (800 de grame), ulei (4 litri), zahăr (2 kilograme), orez (4 kilograme), cinci conserve din carne de vită a câte 300 de grame, trei conserve din carne de porc a câte 900 de grame, cinci conserve pate de ficat de porc a câte 200 de grame, două borcane de compot de fructe a câte 720 de mililitri, un borcan de gem de fructe (de 360 de grame) și un borcan de gem de fructe dietetic (de 360 de grame).

”Produsele sunt preambalate în cutii de carton, însumând o greutate de aproximativ 25 kilograme/cutie. Pentru a putea ridica produsele, titularul se va prezenta cu actul de identitate în original. În vederea limitări răspândirii virusului SARS-CoV-2 este necesară respectarea măsurilor de prevenție prevăzute de actele normative în vigoare”, se mai menționează în comunicat.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Pregătiri pentru evenimentul “Sărbători de iarnă” la Reghin. Circulație închisă în zona de centru

Primăria municipiului Reghin informează cetățenii asupra faptului că, începând cu data de 7 decembrie, circulația …