Home / Business / Cardio Med, investiție de 4 stele la Platoul Cornești

Cardio Med, investiție de 4 stele la Platoul Cornești

Centrul Medical Cardio Med din Târgu Mureș a achiziționat, în urmă cu câteva zile, Casa Adria situată pe strada Verii, în zona Platoului Cornești. Investiția, a cărei valoare nu a fost anunțată, are ca obiectiv transformarea restaurantului și a pensiunii de lux de 4 stele într-un centru ultramodern de recuperare a bolnavilor cardio-vasculari, cel mai performant din Regiunea Centru.

Viitoare unitate de recuperare

Tranzacția a fost intermediată de către agenția Fayora Imobiliare, iar finanțarea investiției se va face de către Exim Bank, prin garanții de stat.

”Pacienții cu inima intră în fază acută, se tratează în urgență, se plasează la fază subacută, intro-recuperare care la noi nu prea e și atunci ca să închid cercul fac o unitate de recuperare pentru bolnavi cardiovasculari. Cred că în ianuarie va porni”, a declarat vineri, 17 februarie, pentru cotidianul Zi de Zi, prof. dr. Benedek Imre, fondatorul Centrului Medical Cardio Med.

Excelență în cardiologie intervențională

Centrul Medical Cardio Med din Târgu Mureș este un centru de excelență, lider naţional și regional, recunoscut în diagnosticul şi tratamentul bolilor cardiovasculare şi formator acreditat prin platformă universitară de medici cardiologi, rezidenţi în cardiologie și cardiologie intervenţională.

Potrivit paginii web www.cardiomedtgm.ro, în cadrul Centrului Medical Cardio Med își desfășoară activitatea medici cardiologi cu cea mai înaltă calificare profesională, acreditați internațional în utilizarea metodologiilor de diagnostic şi tratament modern, pe aparatură la standarde europene (Eco, AngioCT, RMN cardiac), care permite tratamentul complex al tuturor afecțiunilor cardiovasculare.

În prezent, în structura Centrului Medical Cardio Med se află un compartiment ambulator, un compartiment de spitalizare continuă  acreditat pentru proceduri de cardiologie intervențională și electrofiziologie-implant de stimulatoare și defibrilatoare cardiace, și un compartiment de spitalizare de zi.

Alex TOTH

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Poczo Zoltan și Bajko Balázs, campioni mondiali la Cairo

În cadrul Campionatului Mondial de Kickboxing WKF 2021, desfășurat zilele trecute în Egipt, doi sportivi …