“Reziliența Emoțională – Antrenează-ți mintea pentru orice provocare!” Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 114 Vizualizări

“Reziliența Emoțională – Antrenează-ți mintea pentru orice provocare!”

JCI Târgu Mureș în colaborare cu psihologul Weber Mihaela organizează, în perioada 25-26 septembrie workshop-ul “Reziliența Emoțională – Antrenează-ți mintea pentru orice provocare!” ”Evenimentul are scopul de a te învăța cum să îți activezi resursele interioare și să îți întărești arsenalul psihic pentru a crea ceva constructiv, indiferent de provocarea cu care te confrunți”, au transmis organizatorii.

În cadrul evenimentului, Weber Mihaela, psiholog clinician și terapeut sistemic de familie și cuplu, va vorbi în cursul celor două sesiuni despre aspecte precum: Conceptul de reziliență, Tipuri și subtipuri de reacții de criză, Percepții și interpretări diferite în situații de criză, Etapele de prelucrare a veștilor proaste Kubler-Rosse, teoria celor cinci etape de prelucrare a pierderii, urmând ca spre finele sesiunii, să reia aceste aspecte sub forma unor aplicații practice.

”Nu lupta singur contra valurilor când sunt o grămadă de alte persoane care vâslesc în același ocean cu tine! Dacă dorești să înveți cum să faci față, în mod eficient, tuturor emoțiilor care te încearcă zi de zi, te așteptăm weekend-ul acesta la InnoWork, pe strada Romulus Guga, nr. 1. Evenimentul se va desfășura în limba română, iar costul pentru fiecare participant este de 35 RON. În funcție de numărul participanților înscriși, în paralel cu opțiunea majoritară, se va decide ziua și ora în care va avea loc workshop-ul. Locurile sunt limitate, așadar nu pierde timpul, alege data și intervalul orar în care dorești să participi!”, au mai transmis organizatorii.

Înscrierile se fac completând formularul de mai jos:

https://forms.gle/4T8Fwd6NQM2bwBG67

Pentru mai multe informații despre eveniment, puteți accesa link-ul:

https://www.facebook.com/events/648604056118425

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE