Home / Cultură / Noutăți despre Balul Palatului 2021

Noutăți despre Balul Palatului 2021

Distribuie

Sala Mare a Palatului Culturii din Târgu Mureș va găzdui, în data de 17 noiembrie, de la ora 18.30, o nouă ediție a Balului Palatului, eveniment organizat de Asociația pentru Progres, Dezvoltare și Comerț ”Mercur”.

Potrivit organizatorilor, surprizele ediției din acest an nu sunt deloc puține: bal în stil vienez, soprana Apollónia Egyed de la Opera Maghiară Cluj Napoca, baritonul Adrian Mărcan de la Opera Brașov și Opera Națională București, momente de vals pentru public, dineu cu meniu exclusivist, Orchestra Filarmonicii de Stat Târgu Mureș dirijată de Pablo Boggiano (Argentina), Cvartetul ArteMiss, demonstrație de dans a Clubului DanceArte Târgu Mureș – coregrafi Katalin și Márton Somodi.

Rezervarea biletelor pentru dineu se face la adresa web www.balulpalatului.ro sau la numărul de telefon 0745-053.976, începând cu data de 1 octombrie.

”Din contribuțiile sponsorilor, partenerilor și participanților vom dona instrumente muzicale, viori, elevilor de la Liceul de Artă din Târgu Mureș. Sprijinim astfel noua generație de artiști ai Filarmonicii Târgu Mureș”, au transmis organizatorii.

(Redacția)

 

De asemenea, verificati

Interviu. Asociația Caritas-peste trei decenii de angajament social în slujba comunității. Află ce servicii oferă

Distribuie Asociația Caritas Alba Iulia este o organizație neguvernamentală, înființată în anul 1990 de Arhiepiscopia …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.