Ludușenii iubesc păsările și animalele mici Luduș
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 243 Vizualizări

Ludușenii iubesc păsările și animalele mici

În luna august 2021 Asociația „Crescătorilor de Păsări și Animale Mici Luduș 2011” reprezentată prin președintele Teodor Sebastian Avram a solicitat Primăriei orașului Luduș încheierea unui protocol de colaborare între administrația publică locală și Asociația amintită. Solicitarea a fost făcută în baza articolului 2, litera E din Ordonanța Guvernului nr. 26/2000, cu privire la asociații și fundații.

Raportul de specialitate întocmit de consilierul juridic Mihai Paul Precup și referatul de specialitate al primarului Cristian Moldovan au stat la baza proiectului de hotărâre cu privire la aprobarea Protocolului de colaborare între autoritatea publică locală și Asociația „Crescătorilor de Păsări și Animale Mici Luduș 2011”, „în vederea derulării și promovării pe plan local, județean și național a unor activități specifice de expoziție și târg de păsări și animale mici în perioada 1 septembrie 2021 – 31 decembrie 2021, în cadrul cărora se urmărește promovarea imaginii orașului Luduș”.

Legislativul local a aprobat în ședința din 31 august 2021 protocolul prin care asociația amintită care, prin Teodor Sebastian Avram se obligă să organizeze târgurile și expozițiile programate în 5 septembrie 2021, 3 octombrie 2021, 7 noiembrie 2021 și 5 decembrie 2021, să respecte legislația în vigoare și să deruleze activități de informare și promovare a activităților Asociației.

Primăria orașului Luduș se obligă să contribuie cu specialiști, să ofere consultanță de specialitate în organizarea acțiunilor sale specifice și să pună în mod gratuit la dispoziția asociației platforma betonată din fața Sălii de sport din strada Pieței, la datele solicitate.

În acest an, având în vedere situația sanitară din țară, toate manifestările publice se vor desfășura în concordanță cu normele sanitare ale momentului.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE