Home / Luduș / Ludușenii iubesc păsările și animalele mici

Ludușenii iubesc păsările și animalele mici

În luna august 2021 Asociația „Crescătorilor de Păsări și Animale Mici Luduș 2011” reprezentată prin președintele Teodor Sebastian Avram a solicitat Primăriei orașului Luduș încheierea unui protocol de colaborare între administrația publică locală și Asociația amintită. Solicitarea a fost făcută în baza articolului 2, litera E din Ordonanța Guvernului nr. 26/2000, cu privire la asociații și fundații.

Raportul de specialitate întocmit de consilierul juridic Mihai Paul Precup și referatul de specialitate al primarului Cristian Moldovan au stat la baza proiectului de hotărâre cu privire la aprobarea Protocolului de colaborare între autoritatea publică locală și Asociația „Crescătorilor de Păsări și Animale Mici Luduș 2011”, „în vederea derulării și promovării pe plan local, județean și național a unor activități specifice de expoziție și târg de păsări și animale mici în perioada 1 septembrie 2021 – 31 decembrie 2021, în cadrul cărora se urmărește promovarea imaginii orașului Luduș”.

Legislativul local a aprobat în ședința din 31 august 2021 protocolul prin care asociația amintită care, prin Teodor Sebastian Avram se obligă să organizeze târgurile și expozițiile programate în 5 septembrie 2021, 3 octombrie 2021, 7 noiembrie 2021 și 5 decembrie 2021, să respecte legislația în vigoare și să deruleze activități de informare și promovare a activităților Asociației.

Primăria orașului Luduș se obligă să contribuie cu specialiști, să ofere consultanță de specialitate în organizarea acțiunilor sale specifice și să pună în mod gratuit la dispoziția asociației platforma betonată din fața Sălii de sport din strada Pieței, la datele solicitate.

În acest an, având în vedere situația sanitară din țară, toate manifestările publice se vor desfășura în concordanță cu normele sanitare ale momentului.

Ioan A. BORGOVAN

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

„Turist în orașul tău” continuă cu o nouă ediție

Echipa Junior Chamber International (JCI) Târgu Mureș, în parteneriat cu Muzeul Județean Mureș, invită târgumureșenii …