Home / Administratie / Rectificare bugetară de 53,9 milioane de lei pentru Județul Mureș

Rectificare bugetară de 53,9 milioane de lei pentru Județul Mureș

Aleșii județeni au aprobat joi, 23 septembrie, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, rectificarea bugetului județului Mureș cu suma de 53.901.000 de lei.

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al Consiliului Județean Mureș, în urma rectificării județul Mureș va cheltui 7.196.000 de lei pentru întreținerea și modernizarea drumurilor județene și comunale, iar Direcția de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mureș va primi suma de 9.437.000 de lei pentru asigurare costurilor de funcționare și salarii. Din suma totală, 707.000 de lei vor fi direcționați către căminele pentru persoanele vârstnice, bugetul programului lapte și corn a fost suplimentat cu 8.772.000 de lei, iar 68.000 de lei au ca destinație costurile salariale ale personalului neclerical. Totodată, Teatrul ”Ariel” a primit o rectificare de 410.000 de lei, Filarmonica de Stat Târgu Mureș 735.000 de lei și Ansamblul Artistic Profesionist ”Mureșul” 520.000 de lei.

„Din păcate, nici această modificare bugetară nu este suficientă până la sfârșitul anului, așteptăm ca Guvernul să ia deciziile necesare care vor asigura cheltuielile instituțiilor și salariile personalului. Conform promisiunilor, în viitorul apropiat va fi o nouă rectificare bugetară”, a declarat Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș.

(Redacția)

Citeste si:  Târgu Mureș: Asistenții judecătorilor îi pot degreva de sarcinile nonjuridice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Programe de sprijin pentru IMM-uri lansate de PSD

Partidul Social Democrat a lansat joi, 27 ianuarie, patru programe de sprijin pentru IMM-uri, a …