Band: Polițiști sfidați de un tânăr care conducea fără permis Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 273 Vizualizări

Band: Polițiști sfidați de un tânăr care conducea fără permis

Polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 2 Band au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un tânăr, din comuna Band, bănuit de săvarșirea de infracțiuni la regimul rutier.

”În fapt, la data de 22 septembrie,  în jurul orei 9.30, polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe raza comunei Band. Conducătorul auto nu a oprit la semnalele efectuate de polițiști, deplasându-se în continuare cu autovehiculul, abandonându-l, ulterior, pe un drum agricol. În urma verificărilor efectuate de polițiști, acesta a fost depistat și identificat în persoana unui tânăr, de 23 de ani, din comuna Band. Totodată, urmare a verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Conform aceleiași surse, ”cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE