Home / Administratie / Viceprimarul Alexandru György, întâlniri cu târgumureșenii

Viceprimarul Alexandru György, întâlniri cu târgumureșenii

Distribuie

Viceprimarul liberal al municipiului Târgu Mureș, Alexandru György, va demara, începând de marți, 28 septembrie, de la ora 18.00, o serie de întâlniri cu cetățenii orașului, care vor avea loc, pe rând, în diverse zone din cartiere și la care va fi prezent alături de șefi de direcții și servicii din Primărie.

Din cauza restricțiilor impuse de pandemie, întâlnirile vor avea loc cu precădere în parcurile din cartiere, la o oră accesibilă, 18.00. Prima astfel de întâlnire va avea loc în Parcul Record, cu cetățenii din cartierul Mureșeni care locuiesc în imobilele de pe străzile Gheorghe Doja, Hunedoara, Cisnădiei, Reșița și Cugir.

„Ne vedem marți, 28 septembrie, de la ora 18.00, punct de întâlnire: Parcul Record. Vom continua în 30 septembrie, de la aceeași oră, cu o întâlnire în parcul de joacă de vizavi de sensul giratoriu din intersecția străzilor Libertății și Barajului, la care invităm târgumureșenii care locuiesc pe străzile Depozitelor, Fabrica de Zahăr, Libertății, Ialomiței, Băneasa, Nicolae Bălcescu, Piața Armatei și Aleea Săvinești. Cea de a treia întâlnire este programată în 5 octombrie, în parcul din zona Ady Endre, unde sunt invitați, tot de la ora 18.00, locuitorii de pe străzile Ady Endre, Romulus Guga, Mioriței și Salcâmilor. Celelalte întâlniri din cartiere vor fi anunțate ulterior, din timp. Așteptăm toți târgumureșenii interesați, a căror opinie, evident, contează pentru noi”, a declarat Alexandru György.

Întâlnirile cu cetățenii vin după seria de întâlniri ale conducerii municipalității cu reprezentanții asociațiilor de locatari/proprietari din urmă cu câteva luni.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Centrul comunei Corunca modernizat cu 3,5 milioane de lei, fonduri din bugetul local

Distribuie Zona centrală din Corunca este într-un amplu proces de modernizare. Lucrările sunt finanțate din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.