Home / Administratie / Sighișoara: Strategia de Dezvoltare Locală 2021 – 2027, în dezbatere publică

Sighișoara: Strategia de Dezvoltare Locală 2021 – 2027, în dezbatere publică

Joi, 30 septembrie, de la ora 10.00, persoanele interesate sunt invitate să participe, fizic sau online, la dezbaterea publică pentru „Proiect de hotărâre privind însușirea și aprobarea Strategiei de Dezvoltare Locală 2021 – 2027 realizată în cadrul proiectului: ”Simplificare administrativă extinsă și Planificare strategică integrată pentru cetățenii municipiului Sighișoara”, cod proiect SIPOCA 846, cod MySMIS 136159”.

”Persoanele interesate să prezinte verbal propunerea lor în cadrul dezbaterii publice vor avea la dispoziție 5 minute pentru prezentare. Acestea sunt rugate să se înregistreze la sediul instituției, Piața Muzeului nr. 7, camera 12, persoana de contact Nyaradi Isabella Maria, la telefon 0265-771.280, interior 103 sau prin e-mail, la adresa primaria@sighisoara.org.ro. La dezbaterea publică sunt invitați să participe în Sala Festivă a Primăriei Municipiului Sighișoara, în limita locurilor disponibile și cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2, toți cei interesați: persoane fizice și juridice, organizații ale societății civile, societăți comerciale, reprezentanți ai instituțiilor publice interesate, ai mass-media”, a informat Biroul de presă al Primăriei municipiului Sighișoara.

Datele de conectare online sunt următoarele:

Join Zoom Meeting

https://us06web.zoom.us/j/86795011465…

Meeting ID: 867 9501 1465)

Documentația poate fi consultată pe pagina web a Primăriei municipiului Sighișoara, www.primariasighisoara.ro.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Donare de sânge

Clerici și credincioși din protopopiatele Târgu-Mureș și Târnăveni au participat joi, 2 decembrie la o …