Home / Altele / Cei care se pronunță „împotriva videochat“ nu cunosc acest domeniu!
videochat

Cei care se pronunță „împotriva videochat“ nu cunosc acest domeniu!

Distribuie

Societatea evoluează în permanență, astfel încât lucruri considerate inacceptabile pe vremea bunicii au devenit astăzi total normale. Cu toate acestea, există încă unele persoane care se declară împotriva studiourilor de videochat și condamnă această activitate.

Dacă analizăm cu atenție argumentele lor, vom observa că, de fapt, nu cunosc deloc domeniul, ci opiniile lor sunt bazate pe nimic altceva decât pe zvonuri răutăcioase sau pe lucruri pe care și le imaginează.

Iată cele mai frecvente critici nejustificate care sunt aduse acestei activități!

Afirmația că videochatul ar fi ilegal

Unii oameni sunt încă de părere că studiourile acționează clandestin și fentează legea atât în ceea ce privește activitatea, cât și câștigurile obținute. În realitate, studiourile de videochat nu numai că nu se ascund, ci au sedii fastuoase, în zonele centrale din cele mai importante orașe românești, în vecinătatea unor instituții fundamentale ale statului român.

Fiecare aspect al activității este acoperit cu acte extrem de clar întocmite. Astfel, fiecare model semnează, încă din prima zi de lucru, un contract de artist-interpret, pe baza căruia își va desfășura activitatea. Fiecare plată este însoțită, la rândul ei, de un act adițional în care sunt oferite toate explicațiile necesare, inclusiv despre sumele plătite la bugetul de stat, ca impozite și taxe.

Teama că e vorba de o activitate periculoasă

Munca într-un studio de videochat constă în a interacționa, prin intermediul unei camere și al unui microfon, cu membri ai site-urilor de divertisment pentru adulți, aflați la sute sau mii de kilometri depărtare. În orice moment al convorbirii, modelul poate să stopeze conversația, dacă simte că ceva nu este în regulă.

Ce poate fi mai sigur decât atât? Periculozitatea este zero, deoarece munca nu implică niciun fel de contact fizic sau de apropiere. Este exclus chiar și riscul ca cineva din afara studioului să afle cu ce te ocupi, dacă tu nu vrei să dezvălui acest lucru. Întreaga activitate se desfășoară prin intermediul unui pseudonim care nu e cunoscut de nimeni din afară și, în plus, ai posibilitatea de a bloca utilizatorii dintr-o anumită regiune.

Zvonul că doar fetele fără educație fac videochat

Un alt zvon lansat de persoanele care nu cunosc deloc acest domeniu susține că studiourile ar fi frecventate doar de către femei cu un nivel minim de educație, care nu sunt capabile să își găsească un alt job.

În realitate, lucrurile nu stau nici pe departe astfel. În primul rând, trebuie cunoscut faptul că activitatea ca model pe site-urile de divertisment pentru adulți nu este posibilă fără o bună cunoaștere a limbii engleze. Membrii acestor site-uri provin din întreaga lume, astfel încât toate conversațiile se desfășoară în principala limbă de circulație internațională.

De fapt, chiar studioul se ocupă de desăvârșirea educației propriilor modele. În primele săptămâni de activitate, acestea au posibilitatea de a participa la cursuri individuale de limba engleză și, de asemenea, de cultură generală. Pentru ca o femeie să atragă atenția, nu este suficient să fie frumoasă, ci trebuie să se arate capabilă să întrețină o conversație inteligentă într-o limbă străină.

Așadar, chiar nu are rost să pleci urechea la cei care vorbesc urât despre videochat! Ei sunt fie răuvoitori, fie prost informați. Dovadă că, în timp ce cârcotesc, acest domeniu de activitate continuă să fie una dintre cele mai de succes activități din România!


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Electrica Furnizare menține programul de lucru extins în punctele de prezență ale companiei

Distribuie Din grijă pentru clienții săi, Electrica Furnizare menține programul de lucru extins în punctele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.