Home / Slider / Peste 800 de locații verificate de Poliția Mureș!

Peste 800 de locații verificate de Poliția Mureș!

Distribuie

Pentru prevenirea și combaterea infectării cu virusul SARS-COV2, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, împreună cu polițiști locali, jandarmi și reprezentanți ai celorlate structuri cu atribuții în domeniu, au intensificat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Potrivit informațiilor furnizate marți, 28 septembrie, de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, activităţile cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă au avut loc în sistem integrat și au vizat, în special, zonele aglomerate, agenții economici dar şi mijloacele de transport în comun, scopul fiind prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

”În ultimele 24 de ore, în urma activităţilor desfăşurate pe raza întregului județ, au fost verificate peste 70 de societăți comerciale, aproximativ 890 de locații de interes, peste 115 mijloace de transport persoane, fiind totodată verificate peste 1.540 de persoane cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale, conform Legii nr.55/2020, în valoare totală de 1.000 de lei, dintre care 4 au fost aplicate ca urmare a nerespectării măsurilor de protecţie individuală, iar una pentru nerespectarea măsurilor privind carantina/izolarea”, se arată în comunicat.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

„Turismul în județul Mureș își revine”. Vezi care sunt principalele evenimente culturale din 2024

Distribuie Anul 2024 pare un an extrem de promițător pentru toți turiștii care își doresc …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.