RESTRICȚII la Târgu Mureș, începând de miercuri! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 45048 Vizualizări

RESTRICȚII la Târgu Mureș, începând de miercuri!

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Mureș a adoptat marți, 28 septembrie, Hotărârea nr. 152, document potrivit căruia municipiul Târgu Mureș se află în categoria de incidență cuprinsă între 2/1.000 de locuitori și 3/1.000 de locuitori.

Potrivit reglementărilor legale în vigoare, dacă rata infecției cu COVID-19 este cuprinsă între 2 și 3 la 1.000 de locuitori, restricțiile din scenariul galben sunt urmatoarele:

– Competiții sportive: până la 50% din capacitatea maximă a spațiului. Pot participa doar cei vaccinați, cei testați sau cei trecuți prin boală.

– Cinematografe, instituții de spectacole și/sau concrete: până la 70% din capacitatea maximă.

– Spectacole, concerte, festivaluri publice și private sau alte evenimente culturale în aer liber: cel mult 2.500 de spectatori. Pot participa doar cei vaccinați, cei testați sau cei trecuți prin boală.

– Se interzic activitățile recreative și sportive desfășurate în aer liber cu participarea a cel mult 30 de persoane care nu locuiesc împreună.

– Evenimente private (nunți, botezuri, mese festive etc.): maximum 150 de persoane în exterior sau maximum 100 de persoane în interior.

– Evenimente private (nunți, botezuri): maximum 300 de persoane în interior. Pot participa doar cei vaccinați, cei testați sau cei trecuți prin boală.

– Conferințe: maximum 150 de persoane în interior.

– Mitinguri și demonstrații: maximum 100 de persoane.

– Baruri, cluburi, discoteci și săli de jocuri: fără a depăși 70% din capacitatea maximă a spațiului în intervalul orar 5.00 – 2.00.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE