9.700 de lei furați dintr-un restaurant târgumureșean! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 650 Vizualizări

9.700 de lei furați dintr-un restaurant târgumureșean!

Poliţiştii de investigații criminale ai Poliției municipiului Târgu Mureș au efectuat marți, 28 septembrie, patru percheziţii domiciliare în județul Mureș, la locuinţele a doi bărbați, de 20, respectiv 32 de ani, din Târgu Mureș, bănuiți de comiterea unui furt dintr-un restaurant din Târgu Mureș.

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, din cercetări a reieşit că la data de 18 septembrie cei doi ar fi pătruns, fără drept, prin efracție, în incinta unui restaurant din municipiul Târgu Mureș, de unde ar fi sustras aproximativ 9.700 de lei.

”În urma perchezițiilor poliţiştii au identificat mai multe mijloace de probă, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În baza probatoriului administrat, la data de 28 septembrie, faţă de cei doi bărbați, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii, pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, în vederea documentării întregii activități infracționale”, se menționează în comunicat.

Conform aceleiași surse, la activităţi au participat şi specialiști criminaliști, precum și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Mureș și Grupării de Jandarmi Mobile ,,Regele Ferdinand I” Târgu Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE