Cele mai bine vândute 6 mărci de gin din lume Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 1261 Vizualizări

Cele mai bine vândute 6 mărci de gin din lume

Cu siguranță vă întrebați care sunt cele mai bine vândute mărci de gin din lume? Mai jos vă arătăm clasamentul complet pentru a le putea cunoaște. Dar, trebuie să ai în vedere că, pentru a alege un gin, nu trebuie să te bazezi doar pe o clasificare simplă, dar trebuie mai întâi să te informezi cu privire la caracteristicile fiecărui gin, deoarece alegerea va depinde de gusturile tale. În acest ghid complet, pe lângă cele mai bine vândute, vă vom arăta caracteristici ale tuturor mărcilor de gin, atât ieftine, cât și scumpe, astfel încât să puteți lua decizia cu cât mai multe informații posibil.

În clasamentul celor mai bine vândute mărci de gin din lume, găsim o mare varietate de gin, unele dintre ele cu mare tradiție și prestigiu.

Gordon’s Gin

În primul rând, găsim un gin clasic, marca Gordon’s Gin. Creșterea incredibilă a vânzărilor acestui gin de la grupul Diageo a fost stimulată de lansarea versiunii roz, atât de la modă în ultima vreme. Au trecut 250 de ani de când Alexander Gordon și-a deschis distileria pentru a schimba istoria ginului pentru totdeauna și el rămâne protagonistul incontestabil după aproape trei secole de viață.

Bombay Sapphire Gin

Creșterea înregistrată de Bombay Sapphire, celebrul gin Bacardi cu sticlă albastră, este încă suficient de mare pentru a-l menține pe locul doi, an după an. Unul dintre motivele creșterii sale a fost lansarea Bombay Bramble, satisfăcând cererea tuturor iubitorilor de gin aromatizat și fructat, precum și lansarea unor lichioruri de gin.

Tanqueray Gin

De ani de zile, Bombay Sapphire și Tanqueray se luptă pentru locul al doilea și al treilea, iar Tanqueray pentru încă un an a pierdut poziția a doua. Dar este încă una dintre cele mai reputate mărci și o selecție excelentă de gin. În opinia multora, acesta este cel mai bun dintre mărci și ar trebui să ocupe prima poziție. Lansarea Tanqueray Flor de Sevilla și relansarea Malacca și Rangpur contribuie la menținerea acesteia în vârf an de an.

Beefeater Gin

Care ar fi un clasament al celor mai bune mărci de gin fără Beefeater. Rămâne cel mai bine vândut brand de gin al lui Pernod Ricard și unul dintre cele mai populare din lume. Lansarea ginului său roz și a marelui său gin de rezervă au contribuit la creșterea vânzărilor și la menținerea celei de-a patra poziții.

Seagram’s Gin

Brandul canadian, deținut de Pernod Ricard, rămâne pe locul cinci încă un an, în ciuda faptului că nu are o creștere a vânzărilor. Seagram’s Extra Dry Gin este produs din 1939 și este liderul pieței SUA. În ultimii ani a lansat câteva variante de fructe, care au avut succes în unele țări.

Geneva Larios Gin

Ginul spaniol Larios, deținut de Beam Suntory, se strecoară pe lista celor mai bine vândute mărci de gin din lume. De vină pentru această poziție este lansarea Larios Rosa, un gin infuzat cu căpșuni, care se adaugă la clasicul Larios, de lungă durată și popularul Larios 12, care are 12 plante botanice în care ies citricele în evidență. Trebuie remarcat faptul că în Spania este cel mai bine vândut brand.

Printre cele mai populare brand-uri de gin se mai numără și: Bulldog Lodon Dry Gin, Brockmans, Hendrick’s Gin, cunoscut pentru aroma sa de castraveți, Jinzu, Nordes, Mombasa, Monkey 47 și Wint.

Care a fost prima marcă de gin?

Cel mai vechi brand se numește Bols, iar compania a fost fondată în 1575 în Olanda, dar băutura a devenit faimoasă când a început să se dezvolte în Anglia, această țară a început să-și rafineze producția, dând naștere celebrului London Dry Gin. De aici au început să se nască diferite mărci de gin și această băutură a fost atât de apreciată de englezi încât a devenit un adevărat obicei social, se estimează că beau câte 3 litri pe săptămână de fiecare persoană. Cu siguranță este o băutură alcoolică mult îndrăgită.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE