Home / Administratie / Modernizare de străzi aprobată la Luduș

Modernizare de străzi aprobată la Luduș

Pentru ședința ordinară a Consiliului Local Luduș din luna septembrie 2021, primarul Cristian Moldovan a convocat consilierii locali în ziua de 28 septembrie, în sala mare a Casei de Cultură „Pompeiu Hărășteanu” în condițiile impuse de distanțarea fizică a participanților, consilieri locali și membri ai Executivului. Pentru această ședință, Mariana Tac, secretara Legislativului local, a înscris la ordinea de zi un număr de 21 de proiecte de hotărâre, toate avându-l ca inițiator pe Cristian Moldovan.

După aprobarea Procesului verbal de la ședința ordinară a Consiliului Local din data de 31 august 2021 și de la ședința extraordonară din data de 24 septembrie 2021, au fost prezentate proiectele de hotărâre cu privire la: Schimbarea destinației imobilului „Școala Generală Gheja” în secție de Psihiatrie a Spitalului Orășenesc „Dr. Valer Russu” Luduș; Darea în administrare a unui imobil (construcție și teren) aparținând domeniului public al UAT Orașul Luduș către Spitalul Orășenesc „Dr. Valer Russu” Luduș; Cofinanțarea obiectivului de investiții „Modernizare străzi aproximativ 9 kilometri Orașul Luduș, județul Mureș” etapa I; Însușirea documentației cadastrale de primă înscriere în sistemul integrat de cadastru și carte funciară pentru imobilele din sectorul cadastral 70; Aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare al aparatului de specialitate al primarului orașului Luduș; Rezilierea și prelungirea unor contracte de închiriere; Aprobarea arondării Creșei la unitatea de învățământ preșcolar cu program prelungit, cu personalitate juridică, Grădinița „Căsuța Fermecată” Luduș; Aprobarea organizării evenimentului „Nunta de aur” și alocarea sumei de 35.000 lei de la bugetul local pentru a sărbători familiile care aniversează 50 de ani de căsătorie; Rectificarea bugetului local; Aprobarea actualizării organigramei Spitalului Orășenesc „D. Valer Russu” Luduș; Proiecte de hotărâre privind desemnarea reprezentanților în Consiliile de Administrație al Școlii Gimnaziale nr. 1, Școlii Gimnaziale „Ioan Vlăduțiu” și în Consiliul de Administrație al Liceului Tehnologic nr. 1; Desemnarea reprezentanților în Comisia pentru evaluarea și asigurrea calității din cadrul Grădiniței „Căsuța Fermecată; Modificarea organizării rețelei școlare a unităților de învățământ preuniversitar de stat a orașului Luduș pentru anul școlar 2021-2022.

Materilele înscrise pe proiectul ordinii de zi sunt puse la dispoziția consilierilor locali și a comisiilor de specialitate în format electronic, prin e-mail.

În zilele următoare vom relata amănunte de la desfășurarea ședinței Consiliului Local Luduș din luna septembrie 2021.

Ioan A. BORGOVAN

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Congresul virtual SOROT, prezidat de Prof. Dr. Tiberiu Bățagă! Predare de ştafetă!

,,Ultima zi ca Președinte SOROT(Societatea română de ortopedie şi traumatologie). Au fost 2 ani în …