Modernizare de străzi aprobată la Luduș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 202 Vizualizări

Modernizare de străzi aprobată la Luduș

Pentru ședința ordinară a Consiliului Local Luduș din luna septembrie 2021, primarul Cristian Moldovan a convocat consilierii locali în ziua de 28 septembrie, în sala mare a Casei de Cultură „Pompeiu Hărășteanu” în condițiile impuse de distanțarea fizică a participanților, consilieri locali și membri ai Executivului. Pentru această ședință, Mariana Tac, secretara Legislativului local, a înscris la ordinea de zi un număr de 21 de proiecte de hotărâre, toate avându-l ca inițiator pe Cristian Moldovan.

După aprobarea Procesului verbal de la ședința ordinară a Consiliului Local din data de 31 august 2021 și de la ședința extraordonară din data de 24 septembrie 2021, au fost prezentate proiectele de hotărâre cu privire la: Schimbarea destinației imobilului „Școala Generală Gheja” în secție de Psihiatrie a Spitalului Orășenesc „Dr. Valer Russu” Luduș; Darea în administrare a unui imobil (construcție și teren) aparținând domeniului public al UAT Orașul Luduș către Spitalul Orășenesc „Dr. Valer Russu” Luduș; Cofinanțarea obiectivului de investiții „Modernizare străzi aproximativ 9 kilometri Orașul Luduș, județul Mureș” etapa I; Însușirea documentației cadastrale de primă înscriere în sistemul integrat de cadastru și carte funciară pentru imobilele din sectorul cadastral 70; Aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare al aparatului de specialitate al primarului orașului Luduș; Rezilierea și prelungirea unor contracte de închiriere; Aprobarea arondării Creșei la unitatea de învățământ preșcolar cu program prelungit, cu personalitate juridică, Grădinița „Căsuța Fermecată” Luduș; Aprobarea organizării evenimentului „Nunta de aur” și alocarea sumei de 35.000 lei de la bugetul local pentru a sărbători familiile care aniversează 50 de ani de căsătorie; Rectificarea bugetului local; Aprobarea actualizării organigramei Spitalului Orășenesc „D. Valer Russu” Luduș; Proiecte de hotărâre privind desemnarea reprezentanților în Consiliile de Administrație al Școlii Gimnaziale nr. 1, Școlii Gimnaziale „Ioan Vlăduțiu” și în Consiliul de Administrație al Liceului Tehnologic nr. 1; Desemnarea reprezentanților în Comisia pentru evaluarea și asigurrea calității din cadrul Grădiniței „Căsuța Fermecată; Modificarea organizării rețelei școlare a unităților de învățământ preuniversitar de stat a orașului Luduș pentru anul școlar 2021-2022.

Materilele înscrise pe proiectul ordinii de zi sunt puse la dispoziția consilierilor locali și a comisiilor de specialitate în format electronic, prin e-mail.

În zilele următoare vom relata amănunte de la desfășurarea ședinței Consiliului Local Luduș din luna septembrie 2021.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE