Home / Consiliul Judetean Mures / ”Programul pentru Școli al României”

”Programul pentru Școli al României”

În numele Comisiei Județene pentru implementarea ”Programului pentru Școli al României” vă aducem la cunoștință faptul că, în cursul lunii septembrie, Consiliul Județean Mureș a încheiat acordurile cadrul și contractele subsecvente în vederea furnizării de produse, respectiv, produse lactate, de panificație și fructe pentru anul școlar 2021-2022. Acordurile cadru au o valabilitate de 2 ani de zile și au fost încheiate cu: SC Granpan Dor SRL, pentru produse de panificație, SC Friensland Câmpina România SRL pentru lapte și produse lactate și SC Fagul Impex SRL, pentru fructe.

De asemenea, primăriile comunelor Chibed, Sărățeni, Gălești, Ghindari, Vărgata, Corunca, Păsăreni, Sânpaul, Eremitu și primăria orașului Miercurea Nirajului, care au decis derularea programului în regim propriu, au încheiat contracte pentru furnizarea și distribuirea produselor incluse în Programul pentru Școli al României.

Primăria comunei Gornești estimează semnarea în data de 30 septembrie 2021 contractului de furnizare a fructelor, produselor lactate și de panificație.

(Biroul de Presă al Consiliului Judeţean Mureş)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

UMFST, în clasamentul RUR 2021 Humanities World University Ranking

RUR Rankings Agency, în parteneriat cu Clarivate Analytics, anunță rezultatele RUR 2021 Humanities World University …