Accident în Goreni Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 322 Vizualizări

Accident în Goreni

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Reghin au fost sesizați marți, 28 septembrie, în jurul orei 22.00, despre producerea unui eveniment rutier, pe DJ154, în localitatea Goreni, cu implicarea unui ansamblu de vehicule.

”Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat, de 38 ani, din comuna Șieu, județul Bistrița-Năsăud, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, din direcția Reghin-Monor, a părăsit partea carosabilă și a intrat șanțul din partea stângă a direcției sale de mers, iar ulterior a lovit gardurile și fațadele a două imobile, avariind totodată rețelele de caz și electricitate ale acestora. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Conform aceleiași surse, ”cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor și cauzelor producerii evenimentului rutier.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE