Andreea Ciucă, în ”Top 100 Femei de Succes” Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1245 Vizualizări

Andreea Ciucă, în ”Top 100 Femei de Succes”

Președintele Curții de Apel Târgu Mureș, judecătorul Andreea Ciucă, a participat în urmă cu o săptămână, joi, 23 septembrie, la Gala Capital ”Top 100 Femei de Succes”, unde a fost nominalizată la categoria Justiție.

”Eficiență în numele legii”

Intervievată de jurnaliștii de la Capital, judecătorul Andreea Ciucă, care deține și funcția de președinte al Asociației Magistraților din România, a precizat că volumul de muncă zilnic poate însemna și un program de 14 ore.

”Muncă înseamnă a fi judecător, a fi președinte de instanță, a fi președintele asociației profesionale a magistraților care are aproape trei decenii de existență, a fi expert într-un proiect de optimizare a activităților instanțelor”, a declarat, pentru Capital, judecătorul mureșean care a absolvit cu calificativul ”Excepțional” cursurile Școlii Naționale de Magistratură din Paris.

În același material publicat în ”Top 100 Femei de Succes”, intitulat ”Andreea Ciucă: eficiență în numele legii” se mai subliniază eforturile depuse de președintele Asociației Magistraților din România pentru reformarea Curții de Apel Târgu Mureș, instituție care la sfârșitul anului 2020 s-a încadrat în gradul general de performanță ”foarte eficient”, dar și pentru a reprezenta interesele magistraților ”în raportul cu subiecte de drept pe plan intern și internațional.”

Cum s-a realizat Topul

”Top 100 Femei de Succes” este un proiect editorial lansat pe piață în data de 24 septembrie de revista Capital și prezintă realizările femeilor lider ale României, din mai multe domenii de activitate.

”Criteriile luate în considerare pentru realizarea Capital Top 100 Femei de Succes au fost: realizările, notorietatea, cariera, impactul și implicarea socială, situația financiară, povestea și influența.

Succesul femeilor din acest top este cu atât mai important cu cât rolul lor este mult mai complex în societate. Pe lângă carieră, ele duc și principala responsabilitate în ceea ce privește detaliile vieții de familie. Astfel, putem spune că femeile sunt simbolul puterii, iubirii, sacrificiului și curajului. Rolul lor în lumea de astăzi s-a schimbat semnificativ și în bine. Femeile au devenit în ultimul secol conștiente de puterea și independența lor”, au precizat reprezentanții revistei Capital.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE