Trotinetă electrică furată de un minor din Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1763 Vizualizări

Trotinetă electrică furată de un minor din Târgu Mureș

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au fost sesizați joi, 30 septembrie, în jurul orei 12.20, cu privire la furtul unei trotinete electrice.

”În urma verificărilor efectuate, polițiștii de ordine publică au identificat un tânăr, de 15 ani, din Târgu Mureș, bănuit de comiterea faptei, având asupra sa trotineta electrică posibil a fi sustrasă. Din cercetările efectuate, a reieşit că, în cursul acestei zile, cel în cauză ar fi sustras de pe raza municipiului Târgu Mureș, o trotinetă electrică, care aparține unei societăți comerciale, pusă la dispoziția cetățenilor, contra cost, pentru deplasări pe raza municipiului. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat și predat societății deținătoare. În cauză a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, cercetările fiind continuate de către polițiștii de investigații criminale ai Poliției municipiului Târgu Mureș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, în vederea probării întregii activități infracționale”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Cu aproximativ o oră înainte de anunțul Poliției Mureș, pe rețeaua de socializare Facebook a fost publicată o fotografie realizată în care apare o trotinetă electrică, presupus furată.

Astăzi, la Târgu Mureș a fost lansată aplicația LIME, care are ca obiectiv promovarea unui mijloc de transport alternativ, de tip trotinete electrice.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE