Home / Administratie / Campanie derulată de polițiștii anticorupție din Mureș

Campanie derulată de polițiștii anticorupție din Mureș

Polițiștii anticorupție ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Mureș au desfășurat, în perioada 27 septembrie – 1 octombrie, activități preventive în contextul derulării Campaniei naționale de promovare a integrității „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”, ocazionate de Săptămâna acțiunilor de prevenire a corupției în domeniul Poliție rutieră.

În acest context, ofițerii de prevenire ai Serviciului Județean Anticorupție Mureș, alături de polițiști ai structurilor de Poliție Rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, au fost prezenți în zone ale municipiilor Târgu Mureș și Reghin cu aflux mai mare de cetățeni, beneficiarii direcți ai activităților fiind polițiștii, conducătorii auto aflați în trafic, precum și persoanele care s-au prezentat la examenul pentru reducerea perioadei de suspendare a permisului de conducere.

”Pentru o mai bună informare a persoanelor vizate de aceste activități preventive au fost distribuite materiale de informare specifice domeniului de activitate al Poliției rutiere, având inserat mesajul „Abaterile pot fi semnalate la Call center Anticorupție 0800.806.806” și au fost prezentate aspecte referitoare la consecințele implicării în fapte de corupție, încurajând semnalarea unor astfel de infracțiuni, prin apelarea liniei telefonice gratuite Call Center Anticorupție 0800.806.806, unde pot fi sesizate faptele de corupție în care sunt implicați angajați ai Ministerului Afacerilor Interne”, a transmis Biroul de presă al Serviciului Județean Anticorupție Mureș.

Informații suplimentare despre această campanie și materialele de promovare utilizate în acest context pot fi vizualizate pe site-ul Direcției Generale Anticorupție, meniul Mass-media/Campanii de informare/„M.A.I. etic, M.A.I. integru” sau la adresa web: http://www.mai-dga.ro/arhive/category/campanii-de-informare.

(Redacția)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureș: Niciun loc liber la Unitatea de suport COVID-19!

“Unitatea de suport medical COVID-19 funcționează la capacitatea maximă de 30 de paturi, iar acestea …